B4zyl Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Dzisiaj, jadąc do pracy, rzuciła mi się w oczy taka sama reklama we Wrocławiu na ul. Ruskiej ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Aż z ciekawości jutro będę tam przejeżdżał. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 Rockstar ładnie ciągnie z reklamami, właśnie w brytyjskim radiu internetowym reklamowali GTA V :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 Rockstar ładnie ciągnie z reklamami, właśnie w brytyjskim radiu internetowym reklamowali GTA V Autobusy w Gdańsku są poobklejane artami z GTA V. Chyba faktycznie pochłonęło ich to te 256 mln $. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 Jeśli interesują was SPOJLERY typu game play itp to polecam http://gta-five.pl/dzial-spoilery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 http://instagram.com/dabzombi# Zaczynam "grać" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) http://instagram.com/p/eLJddeQyzk/ Komentarz "I'm Little Disaponted :/" jest adekwatny... Co to za wybuchająca fura w 2 sekundy ? Edytowane 12 Września 2013 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 to troche ludu sobie już gra. nie ma jak "oficjalna" premiera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 wiadomo już może gdzie najtaniej od ręki będzie można kupić GTA V i w +/- jakiej cenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 W empiku masz chyba za 199 do dnia premiery, wątpię żeby było taniej. Z GTA może być jak z Diablo 3 :P ja np. kupowałem w Realu na recepcji spod lady ^^ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) http://instagram.com/p/eLJddeQyzk/ Komentarz "I'm Little Disaponted :/" jest adekwatny... Co to za wybuchająca fura w 2 sekundy ? Z tego co widziałem na innym filmiku, jak jakiś koleś jeździł czarną furą, którą rozbił pociąg, to mogę powiedzieć(napisać), że model zniszczeń jest rewelacyjny. Szkoda że nie mam konsoli edit: po oglądnięciu innych filmików mój entuzjazm osłabł, jest średnio ;/ Edytowane 13 Września 2013 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 dzieki twistet, zamówiłem z odbiorem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) stream http://instagib.tv/sethos Edytowane 13 Września 2013 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Z takich ciekawostek :P :https://www.change.org/en-CA/petitions/rockstar-games-dont-make-a-pc-version-of-gta-v Polecam poczytać niektóre "głosy". :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Co do PC, ja tam mam bardzo prosty przelicznik, jeśli gra jest mi w stanie zaoferować godzinę gry za 1zł to z pewnością ją kupię. GTA zawsze dawało mi solidne godziny grania (i to bez trybu multi!), więc w sumie ... byłbym w stanie dać nawet 199zł za wersję PC. Z pewnością kupuję ją z miejsca w dniu premiery na PC, jeśli będzie, a pewnie będzie, bo port na nowe konsole będzie jednocześnie portem na PC. Tylko to czekanie ... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Irracjonalne byłoby niewydanie na PC. Toż to żyła złota i wie o tym każdy kto cokolwiek słyszał o GTA. Także o to, nie ma co się martwić. Bardziej interesująca kwestia to taka, jakiej jakości będzie ten port i kiedy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) Z takich ciekawostek : https://www.change.org/en-CA/petitions/rockstar-games-dont-make-a-pc-version-of-gta-v Polecam poczytać niektóre "głosy". Co za debile z tą petycją... Może załóżmy taką żeby nie portować nowego Wieśka na konsole Moje 2 ulubione :P Mike Hunt EDINBURG, TX I am a 10 year mental retard who isnt even old enough to play gta like everyone else who signed this. A Faggot FAGTOWN, NORWAY This is important to me because I'm a raging homosexual. Edytowane 13 Września 2013 przez twistet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Nie ogarniam tej petycji, nie wiem czy ludzie to dla jaj podpisują, czy niektórzy są tacy głupi, że na prawdę im żal du... ściska, że gta mogłoby wyjść również na PC:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Trochę dziwny jest model zniszczeń samochodów, trzeba zaliczyć mnóstwo czołowych zderzeń i wjechać pod pociąg żeby zniszczyć auto. Pewnie na pc będą mody które to zmieniają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 model dzwon - kasacja wozu nie jest grywalny... z tego samego powodu zrezygnowano w fps-ach z apteczek na rzecz autoheala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Tak swoja droga, jest ktoś z forum chętny do gry w GTA Online ? ( X360) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Trochę dziwny jest model zniszczeń samochodów, trzeba zaliczyć mnóstwo czołowych zderzeń i wjechać pod pociąg żeby zniszczyć auto. Pewnie na pc będą mody które to zmieniają. Troche dziwny jest model regeneracji zdrowia w FPSach samo sie odnawia :) NIe oczekujmy od gier realizmu, one maja dostarczac rozrywki :) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Zastanawiam sie czemu ten topic nie jest w odpowiednim dziale... Wysłane z Memo Pad HD 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 model dzwon - kasacja wozu nie jest grywalny... z tego samego powodu zrezygnowano w fps-ach z apteczek na rzecz autoheala z tym że o ile pamiętam apteczki były całkiem grywalne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Nie wiem jak Wy, ale ja jestem troche zawiedziony modelem jazdy. Patrze na te filmiki co wyciekły i wydaje mi się, że jest gorszy niż w GTA IV. Samochód jakoś dziwnie szybko skręca, jedzie jak przyklejony. Szkoda bo zaopatrzyłem się w ps3 z nadzieją, że pogram. No nic zaczekam do wtorku i przekonam się osobiście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Tak uważam, ze niestety ale masz racje, model jazdy cofnęli do arcade. W gta 4 byl taki w pól arcade, w pól realny. Moim zdaniem byl super. Bo dawali wrażenie ciężkości auta. Myślę, ze chcieli wrocic trochę do stylu SA. Ale model jazdy nie musieli, jak wyjdzie na PC, a wyjdzie na 100%, moze jakiś mod zmieni. A graficznie, to na ten moment taki średniak. Oby fabuła, misje, i dodatkowe rzeczy byly ciekawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Co do modelu zderzeń, to podobno ten gość co wypuszcza te filmiki to troluje ludzi, bo można ulepszyć samochód pod względem wytrzymałości. No chyba, że więcej ludzi zaczęło wypuszczać filmiki i wygląda to tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Zastanawiam sie czemu ten topic nie jest w odpowiednim dziale... Wysłane z Memo Pad HD 7 Po 1 to dział konsole jest martwy (bez sensu było go w ogóle tworzyć..) a po 2gie to zakładałem ten topić z myślą o wersji pc a to, że gadają o wersji na kalkulatory to już nie moja wina. ;> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 Wersji PC? A to zapowiedzieli taką? :-) Poza tym martwy nie martwy, jak ma być porządek to tam powinien być, bo gry jeszcze nie ma nawet ns konsolę, a tutaj juz gadka jakie mody będą i w ogóle jaki to będzie wypas na kompy. Wysłane z Memo Pad HD 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...