kucyk Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 Jakby ktoś wpadł na porównanie ps3 vs Xbox, to proszę o linka, bo nie wiem która platformę wybrać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 oświetlenie pewnie będzie lepsze na ps3. jak zawsze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 Ja tam nie wybiorę żadnej. Poczekam na wersję na PS4 i wtedy pomyślę nad zakupem. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) Jakby ktoś wpadł na porównanie ps3 vs Xbox, to proszę o linka, bo nie wiem która platformę wybrać http://www.youtube.com/watch?v=1P3CJ691J60&feature=player_embedded Różnic nie ma praktycznie żadnych. Porównanie takie sobie ale wieści niosą, że na PS3 jest mniejszy pop in. Edytowane 14 Września 2013 przez grzegrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 http://www.youtube.com/watch?v=1P3CJ691J60&feature=player_embedded Różnic nie ma praktycznie żadnych. Porównanie takie sobie ale wieści niosą, że na PS3 jest mniejszy pop in. film niedostepny :/ trzeba je predko ogladac, tak szybko znikaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagracz Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 Kolejne gameplaye z GTA 5 na YouTube. Nazwa kanału:. CoolStudioPlay! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) Po tym co właśnie zobaczyłem mogę powiedzieć: BĘDĘ GRAŁ W TĄ GRĘ Spoiler, więc kto nie che niech dalej nie czyta. W sumie również +18 Jeff wypija kolę z pigułami i odlatuje prowadząc auto. Ekran mieni się różnymi kolorami tęczy i coraz bardziej traci przytomność. Odpływa tak że wydaje mu się że został porwany przez UFO w którym siedzą alieni (podobni do tych z filmu "Obcy") Potem zostaje zrzucony ze statku z powrotem na ziemię. Leci podobnie jak w GTA SA że można sobie posterować. No i jak uderza w ziemię to budzi się i uświadamia że to wszystko tylko potężna bania po psychotropach No i ta fura :) http://www.img.pl/cFjd.jpg Edytowane 14 Września 2013 przez szpachla2 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 Grafika tragiczna. Ale czego sie spodziewać po przestarzałej generacji. Oby na PS4 i PC to wyglądało jak trzeba. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 'Lekkie mydło'. Ale grafika to nie wszystko. Może po PS4 i XONE człowiek wreszcie skończy czwórkę i weźmie się za wersje PC [; 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 Ja osobiscie jjestem ciekaw jak to bedzie wygladac na PS4 oraz Xkloc One ewentualnie w przyszlosci wersja PC , na obecne konsole jakos nie mam apetytu. b.t.w to forum zdycha pomalu , jak tak porownac ilosc postujacych rok temu to dzis chyba jest ich mniej niz polowa ? jak myslicie jaka jest tego przyczyna ?? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 [ot] Forum już zdechło. 260 postów przez 24h kontra 2k na pclolu. Bajka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 Grafika tragiczna. Ale czego sie spodziewać po przestarzałej generacji. Oby na PS4 i PC to wyglądało jak trzeba. Na tym screenie grafika jest tragiczna, ale to raczej nie wina gry. Ogólnie wygląda całkiem nieźle, chociaż widać że wycisnęli już maksa z tej generacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baran090 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 Raczej skuszę się jutro na GTAV, czekanie raczej nie ma sensu ;< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) Ciekaw jestem nowego GTA, zagram u kuzyna niebawem na PS3. Myślę, że kwestia czasu i gra będzie też na PC, mam nadzieję, że optymalizacja będzie poprawna. [ot] Forum już zdechło. 260 postów przez 24h kontra 2k na pclolu. Bajka. [OT] Co racja, to racja. Dużo starej gwardii odeszło a nowego narybku nie ma. [/OT] Edytowane 15 Września 2013 przez oldskul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 co tu tak cicho :D ? nikt nie gra ? ja już dostałem info ze mam do odbioru w empiku więc cały happy jestem. dodam, że ostatni raz grałem w gta san andreas więc mam pewien głód związany z gta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Ci co mają to grają, a nie siedzą na forum. Zresztą to dział gier PC więc tym bardziej nic dziwnego :-) Wysłane z Memo Pad HD 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 buuuu a my PC'towe sieroty zostaliśmy sami ;p 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczbi Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 co tu tak cicho ? nikt nie gra ? ja już dostałem info ze mam do odbioru w empiku więc cały happy jestem. dodam, że ostatni raz grałem w gta san andreas więc mam pewien głód związany z gta Po tym co widziałem na filmikach to mimo, że nie mam konsoli wolę poczekać na wersję PC. Na konsolach wygląda to jakby ktoś grał na nskich detalach, a i model jazdy widzę skopali maksymalnie i bez edycji handlingu się nie obędzie. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Po tym co widziałem na filmikach to mimo, że nie mam konsoli wolę poczekać na wersję PC. Na konsolach wygląda to jakby ktoś grał na nskich detalach, a i model jazdy widzę skopali maksymalnie i bez edycji handlingu się nie obędzie. Ja zobaczyłem na żywo i powiedziałem, że nie będę psuł sobie zabawy i poczekam na wersję z normalną grafiką -> pc. ;> 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 [ot] Forum już zdechło. 260 postów przez 24h kontra 2k na pclolu. Bajka. [ot] Wiesz, jeśli forum zatrzymało się w czasie, to w niczym nie dziwi. Nie wszyscy już siedzą przed typowym PECETEM-desktopem jak to było 8 czy 10 lat temu. Teraz ludzie częściej wykorzystują telefony - tablety, w gry częściej gra się na konsoli niż na PC, dla twórców targetem też są konsole. A to forum wygląda niema tak samo gdy się na nim rejestrowałem... chociaż wtedy to był chyba tweak.pl.. nvm. Może portal idzie z duchem czasu, bo pisze się tam dużo newsów nt. technologii mobilnych i konsolach ale na forum gdzie o tym pogadać? na SUBFORACH?? :lol: 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 [ot] (...) Nie uchwyciłeś meritum. Forum zdechło gdy starszym Użytkownikom odechciało się udzielać a narybek ma IQ otwieracza do konserw. EOT bo jeszcze dostanę ZPP. Jak chcesz podyskutować to zapraszam na Testowe. Ostatni punkt forum ppc który żyje. Własnym życiem ale nie wymaga ( w większości postów ) do zniżania się dna intelektualnego obecnego internetu. 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 (edytowane) Niektore bleety (tweety) w GTA V sa po prostu obledne, radze tam zagladac i czytac, bo nawiazuja one do tego co dzieje sie w grze Lifeinvader (Facebook) tez jest dobry, ale Bleeter rozwala na lopaty Co do samej gry, to takich misji jeszcze nie bylo w GTA. Pomysl z 3 postaciami to strzal w dziesiatke. Misje sa po prostu jak wyjete z filmow, a czasem nawet do nich nawiazuja Planeta Malp . Autorzy wzorowali sie takze na innych grach GOW Bylem sceptycznie nastawiony do calej trojki, ale niesamowicie sie z nimi zzylem. Trevor to jedna z najlepiej wykreowanych postaci w grach komputerowych, gosc jest niesamowity. 25h grania za mna, jeszcze zostalo 20 glownych misji z 69 i kupa innych rzeczy do robienia. Od technicznej strony grafika jest lepsza niz w GTA IV na konsole, ale ogolnie ssie, tak samo jak strzelanie na padzie, no ale taki juz urok konsol. Edytowane 18 Września 2013 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Ja naginam od wczoraj. Jedyne co mnie wkurza to to, ze mam podpiete ps3 przez przelotke DVI->HDMI do monitora 5:4 i mam lekko rozciagniety obraz w pionie :/ Wrr. Ale to juz nie wina gry, gra miodzio. Wracam pykac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 buuuu a my PC'towe sieroty zostaliśmy sami ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 (edytowane) Pozostaje grać w 720p przy 22 FPS na konsoli u kumpla Edytowane 18 Września 2013 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Lepiej grać jak nie grać. Taka prawda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 lepiej ruchac niz grac 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 (edytowane) Widziałem grafikę i ogólnie w ruchu tragedii nie ma, ale żeby w to grać na dużym ekranie to trzeba być bardzo cierpliwym. Najbardziej dobija brak AA no i ten FPS. Ale żeby to wyglądąło lepiej od IV. Myślę że oświetlenie map to na pewno. Widać to zresztą na filmikach. Edytowane 18 Września 2013 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzl Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Gra aż prosi się o mocniejszy sprzęt(PC :P ). Graficznie na konsolach wygląda przestarzale, natomiast od strony technicznej to majstersztyk. Dziwie się, że konsole w ogóle ciągną GTA V(15-30 klatek to nie jest szczyt marzeń). PS. Trailery wyglądają niebo lepiej, czyli albo były nagrywane na pc, albo R* mocno podretuszował filmiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Albo były z next genów. Wysłane z Memo Pad HD 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...