ath Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 A co dla Ciebie kopi gry zabrakło, że taki czarny humor masz dzisiaj? Do online może być problem ale ja dopiero ruszam jak przejdę singla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jestem realistą, lepiej z góry zakładać najgorsze niż się później rozczarować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Aby klucz dostac i sie zalogowac do RGSC, dalej to i tak najpierw singla bede przechodzil ponownie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Tak swoja droga ;) http://www.nvidia.pl/download/driverResults.aspx/83854/pl 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) http://allegro.pl/gta-v-grand-theft-auto-5-pl-pc-bonus-automat-24-7-i5264097686.htmlKtoś brał stąd, czy nie robić jaj dla 2/3 dych i kupić pudełko? ja już tym automatom nie ufam. korzystają z kradzionych kart kredytowych i innego oszustwa. lepiej zapłacić raz więcej ale mieć spokój że ci gry nie zbanują. Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Myk z VPN nie zadziała, bo premiera będzie o tej samej porze ba całym świecie a nie konkretnej godzinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Nowe Video Edytor - gameplay z PC na głównej stronie http://www.rockstargames.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Masz na myśli serwery gry ? jeśli tak to mowie Ci z góry ze beda problemy. Żadna firma przy tak dużej premierze nie jest w stanie utrzymać serwerów @Day 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Z mediaexpert bedzie obsuwa, dopiero jutro zaczynaja realizowac zamowienia. (info ze spambooka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja właśne dostałem maila z mediaexpert że moje zamówienie zostało wysłane :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 A czy ktoś orientuje się o ktorej Tesco zaczyna premierę? 160zł, pewnie szybko się rozejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja właśne dostałem maila z mediaexpert że moje zamówienie zostało wysłane :) Same here. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 A czy ktoś orientuje się o ktorej Tesco zaczyna premierę? 160zł, pewnie szybko się rozejdzie. W Szczecinie byłem parę godzin temu w Tesco 24h. Mówili, że gry na półki trafią raczej w okolicach 8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Gadałem dziś z Panią na infolinii Mediaexpert i mówiła ze wyślą dziś wieczorem lub jutro rano... :-( na razie czekam na maila. Mam nadzieje ze wyślą dzisiaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 A ja mam cichą nadzieje że po pracy moja kopia będzie czekała już na mnie :) ale cóż wiemy jak to jest z nadzieją ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 A mnie Agito chyba wyj.... na grę. Mianowicie złożyłem zamówienie 14 stycznia na preorder a niedawno była aktualizacja systemu i moje zamówienie z historii... znikło. Teoretycznie powinni wysłać dzisiaj, żadnej informacji nie dostałem... Jeśli nic nie dojdzie, będzie burza, bo po kim jak po kim, ale po Agito się tego bym nie spodziewał (zostawiłem im ponad 30k plnów na zamówienia osobiste, bo tak im ufałem). Mój mail do nich też został nawet nie tknięty przez piątek i poniedziałek. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 To może zadzwoń do nich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 A mnie Agito chyba wyj.... na grę. Mianowicie złożyłem zamówienie 14 stycznia na preorder a niedawno była aktualizacja systemu i moje zamówienie z historii... znikło. Teoretycznie powinni wysłać dzisiaj, żadnej informacji nie dostałem... Jeśli nic nie dojdzie, będzie burza, bo po kim jak po kim, ale po Agito się tego bym nie spodziewał (zostawiłem im ponad 30k plnów na zamówienia osobiste, bo tak im ufałem). Mój mail do nich też został nawet nie tknięty przez piątek i poniedziałek. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 To może zadzwoń do nich? To jest bardzo dobry pomysł i wiesz, nawet to zrobiłem, ale kończąc pracę o 17:00 pocałowałem jedynie automatyczną sekretarkę. ;) Zresztą wcale nie jestem tak napalony, bo i tak w tym tygodniu jej nawet nie uruchomię, więc to co kolikurzu pokazał, nie jest zbyt adekwatne, ale po prostu lubię grać fair play i tego samego oczekuję, zwłaszcza od miejsc, którym ufam. Np. nie byłbym taki wkurzony, jakby się okazało, że automat z allegro za 10zł nie działa - bo to wątpliwe źródło zaufania. ;) W piątek nie chciałem dzwonić, bo miałem nadzieję, że odpowiedzą na maila - weekend idzie, trudny czas, więc grzecznie poczekałem, no a dziś, cóż. Natomiast jutro będzie po ptakach, oczywiście, że zadzwonię dla samego faktu, ale Empików mi pod dostatkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Moj egzemplarz z X-Kom juz w drodze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Kto czeka do 1 zeby zagrac? Ja idę spać ale wstane o 5 żeby pograć z godzinke i do roboty na 7:30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jeżeli cudem pojawiła się paczka to ja się piszę :) jeżeli nie to Gra o Tron mnie wita ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Gre o tron to ja za chwil parę oglądać będę bo sobie nagralem na dekoderze UPC dzisiaj nad ranem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Którym? Jesteś ze Szczecina? Tak. Na Pomorzanach obok Molo. Byłem przed chwilą też w Sterze - Empik i Real - nie ma GTA V i w Kaskada - Empik, Komputronik, Saturn - Nie ma GTA V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Kto czeka do 1 zeby zagrac? Ja idę spać ale wstane o 5 żeby pograć z godzinke i do roboty na 7:30 Ja czekam, o ironio losu ale się rozchorowałem i mam cały tydzień zwolnienia. :O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja czekam, o ironio losu ale się rozchorowałem i mam cały tydzień zwolnienia. :o Ironia losu biegała w krótkim rękawku przy 4°C wczoraj rano? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Nie wiem, może wina zimnego piwa, ciężko powiedzieć. :> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Roy@AMD @amd_roy 3 godz.3 godziny temu AMD GTA V drivers coming today, thanks for your patience everyone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) http://youtu.be/sjxajKajcxw Bez spiny ;) Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez DarthStan 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Nowe 15.4 Beta dla Radeonów do pobrania: http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx Tym razem się ogarnęli :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...