Makduf 41 Posted December 17, 2015 Report post Posted December 17, 2015 Rockstar zaśpiewało mi tak: Singleplayer: 28:36:24 Multiplayer: 204:15:05 (i 10 tyś na koncie -.-) Ahh te epickie heisty na pograniczu trzeźwości umysłu i umiejętności płynnego mówienia :d Szkoda że nikt tego nie nagrywał :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kilokush 502 Posted December 17, 2015 Report post Posted December 17, 2015 Ja mogę coś pograć jutro. Nie ma cheaterów od wyjścia ostatniego patcha. R* w końcu coś zrobiło. Quote Share this post Link to post Share on other sites
NewNickPL 1 Posted December 18, 2015 Report post Posted December 18, 2015 Ja dostałem info od znajomego, że jednak są i to w każdej sesji jakiegoś spotykał. Tylko chamy kasy nie chcą rzucać :angry: Pierwszego dnia po wyjściu dlc podobno nie było czitów. To by wyjaśniało dlaczego nie mogłem grać, nie Makduf? ;> Quote Share this post Link to post Share on other sites
Makduf 41 Posted December 19, 2015 Report post Posted December 19, 2015 No właśnie, cheater z Ciebie! :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kilokush 502 Posted December 21, 2015 Report post Posted December 21, 2015 (edited) Mam wrażenie, że przed ostatnia łatka zmieniała fizykę prowadzenia się samochodów. Było trochę ciężej, zwłaszcza muscle cary i klasyki łatwiej latały bokami. Z najnowszym patchem jakoś łatwiej mi się jeździ. Edited December 21, 2015 by Kilokush Quote Share this post Link to post Share on other sites
kuebk 25 Posted December 22, 2015 Report post Posted December 22, 2015 U mnie przy wychodzeniu z gry obraz na obu monitorach robi sie czarny (w trakcie gry na drugim normalnie jest obraz) i pomaga tylko reset, jakis pomysl jak to rozwiazac? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Makduf 41 Posted December 23, 2015 Report post Posted December 23, 2015 Zagrałem wczoraj 3-4 gry. Tylko w jednej rundzie byli normalni gracze (tzn nie cheatowali), nie wiem co rockstar robi w tej sprawie -.- Quote Share this post Link to post Share on other sites
NewNickPL 1 Posted December 23, 2015 Report post Posted December 23, 2015 Ja ci powiem. NIC. Mają <span style='color: red;'>[ciach!]</span>ne na graczy PC. :mellow: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Makduf 41 Posted December 23, 2015 Report post Posted December 23, 2015 Weź to jest parodia, idziesz ustrzelić bestię a koleś przeżywa wybuch w samochodzie i biegnie dalej spamując 15k wybuchających postaci wokół Ciebie. Trzeba zbierać kasę na TheDivision(o ile nie zawiedzie) i NFS'a nowego ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
NewNickPL 1 Posted December 23, 2015 Report post Posted December 23, 2015 TheDivision to jedyna gra na jaką czekam, bo nie ma na horyzoncie nic innego ciekawszego... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Makduf 41 Posted December 23, 2015 Report post Posted December 23, 2015 To pewnie spotkamy się znowu na wspólnym polu walki :) beta zaczyna się od połowy stycznia, alpha wygląda obiecująco, może zaryzykować pre-order?:D GTA V jakby nie miało mnóstwa cheaterów to by może mnie kręciło, bo przyjemnie jest bezwarunkowo postrzelać (oczywiście oprócz bf'a). Poza tym u mnie w kolejce czeka styczniowy resident evil oraz NFS (ale to pewnie dopiero po premierze) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Włodi 42 Posted December 26, 2015 Report post Posted December 26, 2015 Zacząłem ogarniać online i ni cholery, stuttering jak był tak jest na windows 10. Czym dłużej gram, tym gorzej, aż do sytuacji w której gra przestaje być grywalna. Miałem nadzieję, że do tego czasu problem się rozwiąże sam, ze strony patchy do gry, systemu, czy sterowników. Wiele problemów już rozwiązywałem, ale tego nie jestem w stanie ogarnąć. Z tego co pytam to prawie u nikogo nie dzieje się nic podobnego. Tylko z GTA V mam jakiekolwiek problemy na tym systemie, cała reszta gier, jakie bym nie zainstalował, działa poprawnie. Na win 8.1 było wszystko git na prawie najwyższych ustawieniach, a tutaj jak bym nie ciął detali to i tak po jakimś czasie zaczyna czkać. Quote Share this post Link to post Share on other sites
radiergummi 1079 Posted December 26, 2015 Report post Posted December 26, 2015 Jak wygląda twój plik wymiany? Taptaptap Mlais M52 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wiktorpawian 1 Posted December 26, 2015 Report post Posted December 26, 2015 Mam podobny problem wszystko inne działa ok tylko GTA 5 ma problemy Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Włodi 42 Posted December 26, 2015 Report post Posted December 26, 2015 Jak wygląda twój plik wymiany? Taptaptap Mlais M52 "Całkowity rozmiar stronicowania dla wszystkich dysków to 1280MB". Nic nigdy nie było ruszane, ustawione domyślnie automatyczne zarządzanie. Coś dziwnie mały ten plik, pamiętam że jego ustawiało się jako dwu, nawet trzy krotność pamięci RAM. Możliwe, że faktycznie tutaj leży wina. Jak zalecie to ustawić ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Makduf 41 Posted December 26, 2015 Report post Posted December 26, 2015 Ej czy oni na okres świąteczny nie mieli wrzucić sniegu na ulice ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Włodi 42 Posted December 27, 2015 Report post Posted December 27, 2015 Ej czy oni na okres świąteczny nie mieli wrzucić sniegu na ulice ? Był wczoraj i chyba przedwczoraj. Dzisiaj znikł z niewiadomych dla mnie przyczyn. Może już stopniał ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
kuebk 25 Posted December 29, 2015 Report post Posted December 29, 2015 U mnie w trybie Story wcielo cala odkryte mape po przejsciu do trybu Online, tak ma byc? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bartolomius 35 Posted December 29, 2015 Report post Posted December 29, 2015 U mnie kilka razy było tak samo, ale po ponownym uruchomieniu gry w trybie story "się naprawiło". Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krzysg4 0 Posted December 29, 2015 Report post Posted December 29, 2015 U mnie podobnie wcięło mapę kilkanaście dni temu, ale nie powróciła do wcześniejszego stanu. Muszę ją odkrywać ją nowo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kuebk 25 Posted December 29, 2015 Report post Posted December 29, 2015 To u mnie rowniez sie nie naprawilo, trzeba odkrywac na nowo. W internetach tez maja ten problem. :( Quote Share this post Link to post Share on other sites
wiktorpawian 1 Posted January 9, 2016 Report post Posted January 9, 2016 Witam pojawił się kolejny problem z gra otwórz ostatnio gdy włączam grę i robię kilka kroków wywala sterownik bądź robi się czarny ekran i komunikat o braku sygnału dzisiaj zainstalowałem najnowsze stery do grafy czyli wer. 16.1 hot fix . Możecie coś poradzić? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pawelek69 1 Posted January 22, 2016 Report post Posted January 22, 2016 Witam, wgrałem sobie z ciekawości save do singla na 100% znaleziony w sieci. Teraz logując się na socialclubie mam 100% osiągnięć, wszyskie stunty itp:/ Czy da się to zresetować? Quote Share this post Link to post Share on other sites
NewNickPL 1 Posted January 28, 2016 Report post Posted January 28, 2016 Stopro widziałeś, że możesz przerobić twój cziterski banshee u Bennyego? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kilokush 502 Posted January 28, 2016 Report post Posted January 28, 2016 (edited) Stopro widziałeś, że możesz przerobić twój cziterski banshee u Bennyego? Można. Kupiłem i przerobiłem i mam wrażenie, że turbo boost jest mniejszy w nim. Chyba lepiej się prowadzi ale na prostej bez turbo boosta raczej jadą tak samo. Edit: Na prostej jest wolniejszy. Dramat. Edited January 28, 2016 by Kilokush Quote Share this post Link to post Share on other sites
Makduf 41 Posted January 30, 2016 Report post Posted January 30, 2016 Znowu zacząłem aktywnie grać (po 2-3 godzinki na początek) jeżeli ktoś jest zainteresowany wspólnymi przygodami (znowu). PM MakduFX (rockstar), Maqduf (origin), makduf75 (steam). Jutro w GTA (o ile nie wypadnie nic w BF) będę koło 18-19 Pozdro! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kilokush 502 Posted January 30, 2016 Report post Posted January 30, 2016 Znowu zacząłem aktywnie grać (po 2-3 godzinki na początek) jeżeli ktoś jest zainteresowany wspólnymi przygodami (znowu). PM MakduFX (rockstar), Maqduf (origin), makduf75 (steam). Jutro w GTA (o ile nie wypadnie nic w BF) będę koło 18-19 Pozdro! Ja dziś mogę jakiś napad zrobić. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Makduf 41 Posted January 30, 2016 Report post Posted January 30, 2016 Nie wiem czy napady będziemy robić, chcemy spróbowac lamara albo wyścigi jakieś :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kilokush 502 Posted January 30, 2016 Report post Posted January 30, 2016 Nie wiem czy napady będziemy robić, chcemy spróbowac lamara albo wyścigi jakieś :) Lamara też bym porobił bo jeszcze nie skonczylem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krzysg4 0 Posted February 12, 2016 Report post Posted February 12, 2016 (edited) Powiedzcie mi czy ktoś miał jeszcze taki problem: Wczoraj grałem w Online, komp wywalił mi blue screen i gry już nie odpalałem tylko poszedłem spać. Dzisiaj próbuję odpalić Online, wyskakuje ekran do potwierdzenia polityki rockastar itd. Po wysłaniu potwierdzenia pojawia się komunikat, że gra wykryła logowanie na koncie krzysg4 i czy chce dokonać transferu postaci i wszystkich osiągnięć z tego konta do gry czy stworzyć nową postać. Po potwierdzeniu transferu Online odpala się normalnie, wszystko jest na swoim miejscu kasa, osiągnięcia, auta itd. Po wyjściu z gry jednak sytuacja się powtarza :/ Po kolejnym wyjściu przy próbie odpalenia Online jest komunikat, że najpierw trzeba ukończyć prolog w trybie fabularnym i gra przenosi mnie do trybu fabularnego. Stąd mogę znowu wejść do Online, ale kolejny raz musze potwierdzać politykę i robić transfer postaci i tak w kółko. Nie mogę odpalić trybu online i grać tylko za każdym razem muszę potwierdzać politykę rockstar i robić transfer postaci. Wszystkie główne misje fabularne przeszedłem. Te problemy przeplatają się z problemami z zalogowaniem się do Socialclub. Myślicie, że to chwilowe problemy rockstar przy okazji nowego DLC czy blue screen uszkodził mi grę? EDIT: Rozwiązanie dla potomnych Problem wywołał najprawdopodobniej blue screen, który uszkodził jakiś plik GTA albo Social Club z moich dokumentów. Zaraz po ukończeniu wątku fabularnego zrobiłem backup folderów GTA V i Social Club z Moje dokumenty/Rockstar Games. Podmieniłem je i gra działa. Polecam robić backup ww. folderów! Edited February 12, 2016 by Krzysg4 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites