tomcyk Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 ma ktoś moze???bo twrado rozkminiam sobie te stery czy se zapodać...... Kumpel ma Kt266a i mowił ze mu hula wszysko az miło(tam mial jaja na 4.43)Wiec nie wiem juz:) Dzieki za porade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 ja mam i zero roznicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Też mam i wszystko tak jak wyżej czyli bez róźnicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoZaL Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Ja mam 4.46 i nie nazekam... btw jaka jest roznica miedzy via hyperion a via 4in1?? moze jej nie ma?? a jesli jest to mozna sobie instalowac i to i to??? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Ja mam 4.46 i nie nazekam... btw jaka jest roznica miedzy via hyperion a via 4in1?? moze jej nie ma?? a jesli jest to mozna sobie instalowac i to i to??? pozdrawiam Od wersji 4.45 pakiety "VIA 4in1" nazywają się "VIA Hyperion 4in1". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoZaL Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 spoczko dzieki za wyjasnienie :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 a moze sa jakies inne NIEOFCJA:NE drivery do chipsetów via.........?????????????? Tak jak np omegi dla ati....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Mam 4.46 i są spoko... Podobno 4.47 są "wolniejsze" ale czy to prawda :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Powinienes sam sprawdzic a nie zadawac takie pytania. Kazdy komputer jest inny i na kazdym moga inaczej dzialac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 taaa zapodam i mi sie system zkaszani..... od tego jest forum zeby zapytac .... 2002JSQ daruj sobie takie opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 taaa zapodam i mi sie system zkaszani..... od tego jest forum zeby zapytac .... 2002JSQ daruj sobie takie opinie to ghost przed zapodaniem i niema problemu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 to ghost przed zapodaniem i niema problemu ;) On chyba nigdy by na to nie wpadl piszac takie odpowiedzi... Tomcyk, jak chcesz to kieruj sie opiniami innych ludzi z innym sprzetem. Ja bym przetestowal i wiedzial ktory jest lepszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Powinienes sam sprawdzic a nie zadawac takie pytania. Kazdy komputer jest inny i na kazdym moga inaczej dzialac... Tomcyk: ale on ma poniekad racje, ktos musi sprawdzac wkoncu :) bo inaczej niebylo by porownania :), poniekad dlatego, ze ja wole sam sobie potestowac, i mam czarno na bialym ktore dzialaja umnie najszybciej i umnei akorat hyperiony 14.47 :) O ile mnei pamiec niemyli to od wersji 14.45 hyperiony mialy dac dodatkowego kopa dla plyt kt 400 ( odpowiedź na nforce2) , ale to raczej neijes kop tylko szturchaniec :wink: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...