Caine Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Cześć! Ostatnio moja krata graficzna poszła się relaksować. Komputera używam w zasadzie jedynie do przeglądania internetu i oglądania filmów i myślę że więcej niż 250 zł na nową kartę wystarczy. Teraz jednak pojawia się pytanie jaką kartę kupić. Tutaj zwracam się do was o pomoc. Jak trzeba będzie podać parametry sprzętu, napiszcie.(Ja się na tym praktycznie nie znam). Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 (edytowane) Jak trzeba będzie podać parametry sprzętu, napiszcie.(Ja się na tym praktycznie nie znam). Trzeba podać parametry sprzętu (AGP / PCI-E). Edytowane 11 Lipca 2011 przez moreno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4r3kdmf Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Witam Pozwolę podłączyć się pod temat obecnie posiadam kartę ATI HD3650 przyszedł czas na małą modernizację poszukuję karty(PCI-E) w okolicach wyżej wymienionej ceny co na dzień dzisiejszy będzie optymalnym wyborem gram tylko w WoW 1680x1050 było by miło włączyć wszystkie detale na maksa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caine Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Jeżeli chodzi o typ magistrali to w Evereście sprawdziłem i jest napisane że AGP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwszy Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 do 250zł na agp hd3850 na pciex hd4850 wymagane DOBRE zasilacze min. 350W lepiej 400W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...