Qps Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Niedawno kupiłem router TP-Link TD-W8901G. Na laptopie działa internet jak powinien. Na komputerze router nie wykrywa karty sieciowej. W menedżerze urządzeń ("Karta sieciowa 1394") nie ma żadnych wykrzykników, sterowniki już przeinstalowałem kilka razy. Co mam z tym zrobić. Chciałbym dodać, że router kupiłem w tedy, kiedy po burzy modem do Neostrady przestał mi działać. Może to być spalona karta sieciowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Pod kartę sieciową 1394 nie podłączysz internetu.. O ile pamiętam jest to połączenie przez FireWire. I skoro nie masz innej w Menedżerze urządzeń, tzn, że Twoja sieciówka nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Tadaaam ! i tu Ci niespodziewanka .... sprawdź czy masz sieciówkę włączoną w Biosie, jak masz i nie działa to kup nową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzienio Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 albo są wprowadzone ręcznie adresy ip brama itp.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...