log Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Witajcie !!! Szukam nazwy pewnej gry (myślę ze to prawdziwe wyzwanie:) )to co pamiętam: 1. wydana w latach tak mniej więcej 1995 -2000 ale raczej są to lata 90 2. polegała na tym że gracz miał swoją bazę w której produkował roboty i ulepszenia do nich (broń, pancerz) warto tu dodać że był to jeden budynek (nie że kilkanaście pojedynczych). Budynek ten miał jakby pole siłowe pokazywane na pasku wokół niego. pole to posiadało kilka poziomów. w miarę jak wróg dobierał się do naszej bazy po zniszczeniu kolejnego poziomu energii powodowało eksplozję i niszczyło wszystkie roboty, które znalazły się w pobliżu analogicznie działo się gdy gracz atakował bazę wroga. 3. nie pamiętam za nic fabuły niestety (pamiętam że gra miałem najprawdopodobniej z cd action ale nie pamiętam czy demo czy pełna) 4. istotne jest jeszcze to że była to strategia w której gracz widział wszystko z takiej perspektywy jak mniej więcej warcraft 3(bez przybliżania) Czy w ogóle kojarzy ? pamiętacie coś takiego - szukam jej już jakiś czas i nic a tak się chce wrócić.... z góry dziękuję za pomoc mam nadzieje ze ja tez w jakimś tam sposób pomogłem w pierwszym zdaniu. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Szukam Gry! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Skąd na świecie tyle niepełnosprytności umysłowej z roz[gluteus maximus]niem rozsianym jeśli chodzi o czytanie ze zrozumieniem? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...