sts Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 Jak w temacie, sprzęt z podpisu. Mam zainstalowane 8gb ramu Czy tak powinno być? W czym jest problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 (edytowane) Start > Uruchom > msconfig > zakladka Rozruch > przycisk Opcje zaawansowane > opcja Maksymalna pamiec jest odznaczona? Sprawdz tez ile pamieci jest przyznane zintegrowanej karcie graficznej. Edytowane 12 Lipca 2011 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sts Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 Start > Uruchom > msconfig > zakladka Rozruch > przycisk Opcje zaawansowane > opcja Maksymalna pamiec jest odznaczona? Sprawdz tez ile pamieci jest przyznane zintegrowanej karcie graficznej. Przepraszam że tak późno ale awarie internetu miałem, problem rozwiązany po przeinstalowaniu systemu, nie wiem co było tego przyczyną (być może jakieś tweaki)(przeinstalowanie związane było ze zmianą sprzętu). Dzięki za próbę pomocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 (edytowane) System widzi tylko połowę pamięci Popatrz tutaj, wczoraj był omawiany podobny problem. Edytowane 18 Lipca 2011 przez Dammeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...