futureman Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 Mam ww router i chce go skonfigurowac ale gdy wchodze na przegladarke i wpisuje http://192.168.0.1 to wyswietla mi ze nie moze sie polaczyc, jak sie polaczyc z konfiguracja routera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 A może wpisz 192.168.1.1 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futureman Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 wpisywalem ale nie dziala nie wiem co jest nie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2011 W wierszu poleceń (CMD) wpisz "ipconfig" - "Brama domyślna" to adres routera który trzeba wpisać żeby się zalogowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...