thical Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Kupilem wlasnie blok na grafe wiec zostal mi crystalorb z grafy i mam taki pomysl : Czy warto zakladac go na moja GA-7VA bo ten orginalny z mobo jest najglosniejszym wiatrakiem w kompie. I pytanie czy crystalorb da rade zchlodzic mobo wkoncu on nie ma radiatora ale za to wiatrak jest mocny . Da rade ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Kupilem wlasnie blok na grafe wiec zostal mi crystalorb z grafy i mam taki pomysl : Czy warto zakladac go na moja GA-7VA bo ten orginalny z mobo jest najglosniejszym wiatrakiem w kompie. I pytanie czy crystalorb da rade zchlodzic mobo wkoncu on nie ma radiatora ale za to wiatrak jest mocny . Da rade ? zalozyc mozesz, tu nic nie stoi na przeszkodzie. ja mam lzejsza wersje - blue orba na 5V, chodzi cicho i jest zimny. crystal tym bardziej sobie poradzi. jakby co to mozna zdjac przykrywke z orba, powienien byc cichszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 tak rzeczywiście jest o niebo cichszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 tak rzeczywiście jest o niebo cichszy cos TT ma ostatnio manie przerostu formy nad trescia :lol: przykrywka z CO, pozniej grill X z V11... po co to ? wszyscy (?) i tak to zdejma :P pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 tak rzeczywiście jest o niebo cichszy cos TT ma ostatnio manie przerostu formy nad trescia :lol: przykrywka z CO, pozniej grill X z V11... po co to ? wszyscy (?) i tak to zdejma :P pozdrawiam na grafie tez zdjalem i nawet niemysle zeby na mobo zakladac. Ofkoz chodzi o przykrywke z logo . A woogole jest ktos kto korzysta np. crystalorba z przykrywka ??? LOL ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 i jeszcze sobie ręke rozetną jak ja ech śrubokręt sie omsknoł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...