Mario2k Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 To ja tu widze niezłe jaja z tymi czujnikami :) Bynajmniej mnie brak na mym Epoxie 8RDA wejścia na dodatkowy czujnik temperatury ,tak jak to bywało w Abitach :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ja mam do 39 do 43 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 przeciez to zalzey od płyty .. ja mam 2 czujniki jeden gdzies tam nie wiadomo gdzie na proca (w sockecie na dole go nie ma :) a drugi w chipsecie nie mam czujnika mierzacego temp w budzie .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 To ja tu widze niezłe jaja z tymi czujnikami :) Bynajmniej mnie brak na mym Epoxie 8RDA wejścia na dodatkowy czujnik temperatury ,tak jak to bywało w Abitach :( juz dawno Abit nie daje czujnika na kabelku ,za to Soltek przeja paleczke i dawal do niedawna (DRV4 jeszcze miala,nowsze nie wiem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 z tego co sie zoriętowałem to czujnik - tak mi się wydaje - jest gdzieś w pobliżu slotu AGP - jak zapodałem przy testach karty graf. wenytaltor 92mm wiejący na grafike od spodu (i częściowo na sloty PCI) to temperatura spadła do o 7-9 stopni :| - teraz mam 39 - komp pracuje non-stop od 14dni - kilka restartów było ale to przerwy 30s-1.5min Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 ja mam teraz 35 C ale maxymalnie rano w pokoju jak mam gorąc (mam pokój od wschodu to sobie pomyślcie jak się słońce oprze 8m2) to mam 40. Temp z czujnika chłodzenie zalmanem i wentylem 40x40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 SiS655 (HSF standard) FSB 110 (tymczasowo) MAX 47*C (w poludnie gdy z pokoju mozna piekarnik zrobic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 DO WSZYSTKICH temp ktora podajecie nie jest prawdopodobnie temp chipsetu tylko temp powietrza w obudowie zeby sprawdzic jaka temp ma chipset (a wlasciewoe radiator na nim) trzeba użyc termometru :!: Wlasnie z termometru temperature podawalem. Dziwilem sie bardzo ze wszyscy maja o 10 - 20*C mniej niz ja, no i sprawa wyjasniona 8) He he Rozwiałeś moje wątpliwości Czytałem te posty i zastanawiałem się czy tylko ja mam taką kiepską płytę, która nie podaje temperatury chipset'u. 8O A to cały czas mowa o temperaturze w środku obudowy. :lol: :D Moje temperatury (w pokoju mam ok 30C-cholerne upały): * wnętrze - 32C * procek - 44, max 46C - WC założone, ale przy tych upałach zamiast wody krąży zupa Odczyt z Asus PC Probe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...