szajbz Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2011 Jeśli sie pomyliłem z działem to przepraszam. Chce kupić Thermalright Silver Arrow, obudowe mam Coolmaster CM690 (atx), a płyte główną asus rampage gene II (microatx), i czy jest szansa zeby to wszystko pasowało do siebie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2011 Odpowiedź znajdziesz na stronie producenta chłodzenia. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbz Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2011 Odpowiedź znajdziesz na stronie producenta chłodzenia. Szukałem ale nie znalazłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2011 klik tutaj 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbz Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2011 Wielkie dzięki :) Problem rozwiązany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...