Cebix Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2011 Witam. Wszystko jak opisane w temacie, moze troche dziwne wymagania, ale szukam czegos, co je spelni. Zalezy mi na klawiaturze "typu VAIO", nie wiem jak to sie nazywa konkretnie, chodzi o to, zeby klawisze byly odseparowane. Cos takiego: Koniecznie klawiatura numeryczna, nie potrzebuje bajerow typu czytniki linii papilarnych, HDMI i chetnie bym na nich zaoszczedzil. Zalezy mi tez, aby karta graficzna nie byla zintegrowana, moze byc jakis lowend do pogrania od czasu do czasu. No i mozliwie dlugi czas trzymania baterii oraz jakosc wykonania to priorytet. Mam nadzieje, ze pomoze ktos znalezc cos rozsadnego. Z gory dzieki i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2011 (edytowane) Notebookcheck.pl: Recenzja Samsung R580-JS02PL Kupiliśmy dla siostry wersje z i5 i 330M, sprawdza się rewelacyjnie. Jakość budowy w porównaniu do acera którego ja posiadam, rewelacyjna. Jest również zaskakująco cichy. Jedynie touchpad jest taki sobie ( chropowaty). Najlepiej jednak przejdź się gdzieś gdzie go mają i sam oceń. Edytowane 13 Lipca 2011 przez Stolar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2011 Wszystko ok, ale on ma tylko 15,6" ekran, a zalezy mi na co najmniej 17". Dzieki jednak za propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Brasi Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2011 http://www.x-kom.pl/p/67435-notebook-laptop-17,3-samsung-rf711-i5-2410m-4gb-500-dvd-rw-7hp64.html Wersja w 17 calach. Recenzja: Notebookcheck.pl: Recenzja Samsung RF711 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...