adashi Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 Jeżeli żaden z pinów nie jest pinem zasilającym - nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo83 Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 Ze schematu pin P33 dotykał pinu po przekątnej w góre i w lewo, który co śmieszniejsze jest oznaczony jako RSVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 R34 rezerwowy. P33 wg mnie nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo83 Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 Niewiem jak patrzysz na ten schemat ale dla mnie P33 i R34 to piny rezerwowe. A te dwa właśnie się stykały ze sobą jak wyjąłem procesor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 Nie patrzyłem na ten schemat, sprawdziłem to w jakimś starym pdf-ie od intela, który mam u siebie lokalnie na HDD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo83 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2015 Wstaw tego pdfa jeśli możesz. Chciałbym porównać to co znalazłem z tym co ty masz/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...