Joshekk Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Próbowałem wejść na F10, ale to raczej nie był bios... tylko sam "opis" laptopa, czyli jaki procesor itd. a próbuje wejść do tego "właściwego" biosu by wczytał mi z CD windowsa... HELP. jak wejść do tego biosu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 (edytowane) Użyj pausebreak na klawiaturze i czytaj co napisane na dole ekranu. A jak nie to wal po prostu we wszystkie klawisze jak w fortepian F2, DEL, F10, F11, F12 P.S. Wydaje mi się że jednak pod F10 ten bios znalazłeś. Może oczekiwałeś "niewiadomo" czego po nim? Bios w laptopach jest prosty i w zasadzie pozwala na zmianę ustawień zegarka i zasilania, no i bootowania. Nie wiele poza tym tam jest. Edytowane 15 Lipca 2011 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...