hanti Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Witam Czy moglibyście podac mi jakis model obudowy do ktorej wejdzie gainward gtx570 phantom ? nie to ze bede robil htpc z taka karta, tylko chcialbym miec taka obudowe do normalnego kompa sprzet nie bedzie jakos bardzo podkrecany, ale w miare mozliwosci jeszcze jakby jakies dobre chlodzenie do i7 2600k zmiescilo to tez by dobrze bylo ;p plz help ps a oczywiscie plyta glowna atx ewentualnie czy sa jakies gtx570 lub radeon 6950/70 ktore wejdą do np nox live 2 (max 23,5cm) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 ATX, HTPC i wielgachny GTX570? Wymagania raczej trudne do spełnienia :razz: Może Cooler Master Elite 360? Mam taką budę w swoim HTPC (obudowa może być ustawiona zarówno pionowo, jak i poziomo) i karta dłuższa niż 24,5cm się tam nie zmieści. Wszystko więc zależy od tego jak długi jest ten GTX. Sama obudowa nie jest zbyt solidna (poziom innych skrzynek serii Elite). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanti Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 27cm ma raczej ;/ hm czy kazdy ma towera kto ma 570/6970 ? ;p w sumie wazne dla mnie zeby wysokosc obudowy byla ok 15cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Ta grafa powinna wejść do różnych małych Lian Li, z tym że to nie full atx. Wypuścili nowy ATX HTPC PC-C60: Maximum Video Card Size - 270mm Lian Li Industrial Co., Ltd. z tego co widać na tym filmiku, zależy w którym slocie jest karta, i ewentualnie czy będziesz używał tego koszyka na hdd (można dyski zainstalować tam gdzie cd, raczej nie masz dwóch napędów. Zresztą podobnie to wygląda w wielu innych klasycznych HTPC, nawet w mojej starej silverstone, wywalasz jeden koszyk na hdd, i można dać kartę 40cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanti Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 no to super dzieki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanti Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2011 (edytowane) ok chyba znalazłem obudowę. ;) thermaltake dh 101 jeszcze zadalem pytanie do sklepu ile cm ma ta przestrzeń ponizej: szkoda ze tej c60 nie ma jeszcze do kupienia w pl ani na ebay Edytowane 17 Lipca 2011 przez hanti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2011 To jest praktycznie zwykla obudowa atx, tylko przewrocona na bok ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość devil_inside_1990 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 To bydle pomieści Twoją kartę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanti Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 (edytowane) no fajna fajna, ale max 16cm wysokosć ;p wybrałem dh101 wersja z wyświetlaczem na stronie thermaltake napisali, ze po wyjęciu koszyka na dyski zmieści się karta 10,6" czyli 269mm . To samo co napisał w sumie aerial ;p tylko kurde gdzie 3 dyski wsadze 2 normalne 3.5" i jeden ssd to sie będe martwił później. Myślę, że gdzieś się powinno móc upchac :D Edytowane 19 Lipca 2011 przez hanti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daroo7777 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 no fajna fajna, ale max 16cm wysokosć ;p wybrałem dh101 wersja z wyświetlaczem na stronie thermaltake napisali, ze po wyjęciu koszyka na dyski zmieści się karta 10,6" czyli 269mm . To samo co napisał w sumie aerial ;p tylko kurde gdzie 3 dyski wsadze 2 normalne 3.5" i jeden ssd to sie będe martwił później. Myślę, że gdzieś się powinno móc upchac :D Ja upchalem w thermaltake DH 102 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Ja u siebie zastosowałem obudowę Zalmana, jak Cie interesuje to podeślę zdjęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...