JaQs Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 (edytowane) Mam problem z Toshiba A300. Po wlaczeniu wyswietla to co widac na obrazku. Rozebralem, podociskalem tasmy, ale to nie to. Inwerter piszczy dosc glosno gdy wlaczy sie podswietlanie. Grafike juz wyeliminowalem. Na zewnetrznym monitorze wszystko jest ok. Co to moze byc? Matryca, tasma? Z gory dziekuje za odpowiedzi. Edytowane 15 Lipca 2011 przez JaQs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Odpowiadam : matryca albo taśma ;d na dobrą sprawę wystarczy, że jeden przewód będzie uszkodzony i zobaczysz taki efekt. Najlepiej poszukaj gdzieś w pobliżu sprzedawcy/serwisu z częściami i skocz sprawdzić. Aczkolwiek ja bym tutaj matrycę obstawił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 (edytowane) Grafike juz wyeliminowalem. Na zewnetrznym monitorze wszystko jest ok. Żebyś się nie zdziwił :) Miałem w rękach setki przypadków, gdzie na matrycy były krzaki, pasy lub nic a na zewnętrzym monitorze 3dmarka mogłeś odpalać. Edytowane 15 Lipca 2011 przez pix3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...