Trawienny Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2011 Witajcie, Mam do pomalowania całego Golfa III GT Special 3D 1997 w kolorze LC6P + drobne poprawki blacharskie (tylna klapa przy uszczelce, przedni lewy słupek pod uszczelką, wgniecenie na masce od spotkania z ogrodzeniem, wgniecenie na prawym tylnym błotniku od incydentu parkingowego i kilka ognisk korozji na lewym i prawym tylnym błotniku). Poszukuję więc przede wszystkim dobrego (a dopiero później taniego) blacharza-lakiernika z okolic Katowic i Chorzowa. Autko robię dla siebie i chcę by było na błysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2011 (edytowane) LAKIEROWANKO :: Strona Główna Lakierowanie samochodów :: Strona Główna popytaj może kogo z polecenia doradzą, tutaj to marna szansa by Ci ktoś pomógł. powiem Ci tylko, że dobrze wykonana taka usługa będzie kosztowała więcej niż wart jest ten samochód. Edytowane 17 Lipca 2011 przez slavOK 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2011 Dzieki za linki, na pewno je sprawdze. Co do ceny to zdaje sobie z tego sprawe. Problem w tym, ze dbalem o autko przez wiele lat i mechanicznie jest w idealnym stanie. Chodzi jak marzenie i pali tylko 4/4,5 litry ON na 100km wiec jest i bardzo oszczedne. I serce mnie boli ze mialbym go sprzedac albo dac sie zezrec przez rdze. Bo wlansie blacha jest w nienajlepszym stanie. Nie jest tragicznie, wiele osob uwaza ze nie trzeba go w ogole robic, ale chce by jeszcze pare lat posluzyl. W zwiazku z tym, ze na dobra sprawdze nic w nim nigdy nie musialem robic (poza normalnym dbaniem i okresowymi wymianami) i jest bardzo oszczedne w uzytkowaniu chce sie odwdzieczyc i niech ma nowy lakier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasAs Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) Lakiernicy, którzy są niexli w swym fachu to nie są zbyt tani, więc jak komus zależy na dobrej robocie to nie ma co liczyć na mae koszty. Na szczęście tych z tzw. górej półki jest coraz więcej. W Warszawie np. SztukaLakierowania.pl Edytowane 26 Listopada 2012 przez WojtasAs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2016 zanim zdecydujecie się na którykolwiek serwis samochodowy rzućcie okiem na ten poradnik. Ja raz naprawiałem auto w Nova Auto w Białymstoku. Taką chu*nie odjebali, że po 2 latach cała szpachla z nadkola odpadła. Nie polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) hehehe. musiała odpaść. Edytowane 9 Lutego 2016 przez dumpmuzgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2018 No...myjemy..szczególnie jak mewa nasra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2018 Ja nie myję, bo u mnie mewy nie latają. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...