adrii Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 Mój sprzęt to: athlon 4600+ (65wat) gigabyte m61pme s2 2gb ddr2 800mhz modecom feel III 350wat Zastanawiam się nad kupnem karty sapphire radeon hd 6670 512mb ddr5 za 260 złotych, ale w jej opisie znalazłem informacje, że nie jest zasilana przez 6pin tylko przez slot pci e 16x. Chciałbym zapytać czy procesor i karta będą zasilane przez jedną linię 12v i czy moja płyta główna i zasilacz wytrzymają? P.S. W przyszłości nie mam zamiaru rozbudowywać tego komputera. Nie mam kasy na nowy zasilacz więc jeśli wymiana będzie konieczna to sie wstrzymam. P.S.2 Sory za błędy, ale pisze z telefonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 W większości zasilaczy i tak jest jedna linia, tylko jest niby dzielona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 Wszystko wytrzyma ale jaki jest sens kupna tej karty ? ja bym kupił coś używanego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrii Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 (edytowane) Wszystko wytrzyma ale jaki jest sens kupna tej karty ? ja bym kupił coś używanego. Wolę jednak nowa. Używaną mógłbym kupić nawet hd 48xx ale tej zasilacz może nie dać rady. I tak gram głównie w fife 11(ale jestem zmuszony na minimalnych) Edytowane 18 Lipca 2011 przez adrii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrii Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 W większości zasilaczy i tak jest jedna linia, tylko jest niby dzielona. Ale jeśli podzespoły będą zasilane napięciem 12v tylko przez złącze 4pin(obok procesora) i 24pin to czy wtyczki bądź kable nie będą się przegrywać lub coś w tym stylu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 Jak kupisz TakeMe, to będą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrii Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 Jak kupisz TakeMe, to będą. Ja nie chce kupować takeme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...