jasiekwroc Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 Witam uporałem się dziś z problem brakującego pliku NTLDR ale teraz niestety mam kolejny ,gdy wczytuje mi sie logo asusa a potem boot.ini to komputer nastepnie restartuje i tam bez przerwy do poki nie uruchomie go z bootowanego pendrive, prosze o szybką pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Witam uporałem się dziś z problem brakującego pliku NTLDR ale teraz niestety mam kolejny ,gdy wczytuje mi sie logo asusa a potem boot.ini to komputer nastepnie restartuje i tam bez przerwy do poki nie uruchomie go z bootowanego pendrive, prosze o szybką pomoc. wróżbita Maciej pyta się o system operacyjny. Włóż płytke instalacyjną, zbootuj z cdroma, konsola odzyskiwania, polecenie fixboot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...