Redmond Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 Witajcie Kupiłem grę Alpha Protocol i jak w temacie mam problem z jej aktywacją, zarówno w trybach online jak i offline. W czasie aktywacji zgodnie z poleceniem wpisuję kod aktywacyjny po czym po chwili wyskakuje komunikat że aktywacja zakończyła się niepowodzeniem, którego powodem jest brak połączenia z Internetem(a mój net śmiga aż miło). Możecie jakoś pomóc? Z góry dzięki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 Wyłącz firewall. Na forum GRY obowiązuje reguła 1 gra = 1 temat. Zanim założysz nowy temat o grze sprawdź w INDEKSIE GIER, czy taki temat już nie istnieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 jeden temat, jedna gra. albo wpier od Ogriusza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 Witajcie Kupiłem grę Alpha Protocol i jak w temacie mam problem z jej aktywacją, zarówno w trybach online jak i offline. W czasie aktywacji zgodnie z poleceniem wpisuję kod aktywacyjny po czym po chwili wyskakuje komunikat że aktywacja zakończyła się niepowodzeniem, którego powodem jest brak połączenia z Internetem(a mój net śmiga aż miło). Możecie jakoś pomóc? Z góry dzięki. Pewnie serwery aktywacji już wyłączyli, bo od patcha 1.1 gra jest DRM-free. Oryginalnie jest (był?) dostępny na http://www.sega.com/maintenance/cs.html?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=865, ale ta strona też aktualnie leży, patcha dla polskiej wersji znajdziesz na supporcie CDProjektu, a do innych (np. z cyfrowej dystrybucji) na http://www.patches-scrolls.de/. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 jeden temat, jedna gra. albo wpier od Ogriusza. tadaa.wav Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...