Gronek Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Wlasnie sciaglem MBM i nie wiem jak go ustawic chodzi mi w szczegolnosci o temp CPU jaki mam wybrac sensor? Posiadam plyte Gigabyte GA7-VAX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El DZiobaKo Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Na mój gust to powinieneś przylukać na którym czujniku masz około 40 stopni to będzie procek, około 33 to Mobo (w każdym razie ta większa to procek), a reszta ustawień należy do toich preferencji : czy chcesz żeby włączał się alarm temp. ,czy też gdzie podziewa się ikonka. Miłego konfigu życze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 u mnie tam gdzie jest najwieksza temp na czujniku to prcesor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Gronek zobacz na http://mbm.livewiredev.com/ jak masz ustawić czujniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Gronek zobacz na http://mbm.livewiredev.com/ jak masz ustawić czujniki. a wersja dla ubogich jezykowo ?? czyt. polska instrukcja . :D ma ktos ? lub wie jak to poustawiac ja tez nic nie kumaM Z TEGO mbm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Thical wejdz na strone i kliknij motherbord list, wybierz Gigabyte i znajdz ustawienia sensorów dla swojej płyty. GA7-VAX jest na bank. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 ok a jak ustawic uzycie procesora bo mi stale pokazuje 0 %ok a jak ustawic uzycie procesora bo mi stale pokazuje 0 % Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 "uatawienia" -> "procesor" -> "pokazuj uzycie procesora" (pod "kolor TŁA", 6 od dołu) O to chosi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...