Ltox Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Wiem ze ten temat juz moze kiedys byl (jak znacie linki to podajcie). Nie wiem jak skofigurowac fressco zeby dzielio lacze UPC Chello na 3 osoby (na kompie 486 16MB ramu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Z tego co wiem fressco to Linux, a na tym forum jest taki dział jak Linux, najpierw przejrzyj dokładnie forum a nie topic odrazu wpierdalasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Z tego co wiem fressco to Linux, a na tym forum jest taki dział jak Linux, najpierw przejrzyj dokładnie forum a nie topic odrazu wpierdalasz. heeheheheheheheheh :lol: :D dobre....oby wiecej takich odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 przenosze na odpowiednie forum :!: a kolege Kamil>>> prosze zeby troche przystopowal bo bedzie zle :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak_PL Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 sprawa zeszła na boczne tory... jak widze a kolega sie odpowiedzi nie doczekał... zapodaje kilka linkow! http://www.freesco.info/ http://www.klubin.hrleon.com/freesco.php3#1-4 http://miniwebportal.and.pl/index.php www.freesco.pl a tak na marginesie we freesco 0.2.7 bodaj jest taki ładny setupik odpalany komenda # setup (chyba) no i krok po kroczku mozesz sobie to wszystko ladnie pokofigurowac 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Witam. Mam problemik z moim dostawcą neta ( blokuje cwaniak TTL) Chciałbym postawic routerek na jakiejs małej dystrybucji ( na FDD ) Jak ktoś może mi coś poradzić to będę bardzo wdzięczny. Najlepiej jakby dało sie przerobić FreeSCO. Niestety niewiem jak przekompilować jądro żeby dodawało 1 do ttl lub zeby nie odrzucał ttl=0 (bo to też działa) Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Widzę że wszyscy mnie olali. :( Tak samo jak na forum o freesco i innych linuxowych. Czyżbym był jedyny który niechce ładować hdd do rutrea a chce ominąć zabezpieczenie dostawcy netu. Jak ktoś ma takiego gotowca to też może być ( bez zdradzania tajemnicy jak to zrobić), lub jakieś info gdzie szukać ( google nic konkretnego nie wyżuca) to jak będzie? pomoże mi ktoś? hmmm....widze brak expertów :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...