Gość dawciobiel Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam, Czy warto pchać się w Cyfrowy Polsat - interesuje mnie opinia wyłącznie na temat internetu. Mieszkam w budynku świeżo oddanym do użytku, a więc obecnie nie ma alternatywy jaką jest kablówka. Jak to się wszystko przedstawia? Jaki jest rzeczywisty transfer do i ode mnie w przypadku tego typu łącza? Jak jest z awaryjnością? Moja lokalizacja to Warszawa-Żoliborz. A może jest inna alternatywa? Internetu chcę używać głównie do www oraz czasami p2p. p.s. pytam w imieniu znajomego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 Przypadkiem w CP nie płaci się za transfer, jak w internecie komórkowym? Nie ma na razie u ciebie możliwości założenia radiówki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawciobiel Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 Szczerze mówiąc to nie wiem (on nic nie mówił na ten temat) czy istnieje taka możliwość. A ja z kolei nie bardzo wiem jak to sprawdzić. Z tego co byłem u niego kilkakrotnie to nie widziałem żadnych ogłoszeń na ten temat. Być może była by możliwość "podłączenia" się na lewo przez wifi, ale po co kombinować na lewo skoro koleś jest w stanie zapłacić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...