Skocz do zawartości
Gość Noname47

Testy elementów chłodzenia wodngo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Noname47

Witam,

Bardzo interesują mnie testy elementów takich jak bloki(na Cpu, Gpu, na mostki i mosfety na płycie głównej), chłodnice, pompki i wentylatory.

Szukałem takich testów, ale wiekszość na które natrafiłem najczęściej były nie aktualne(np. z 2004r), albo nie uwzgledniały takich produktów, nad którymi się zastanawiałem. No nie wiem może źle szukałem. Stworzyłem ten temat, ponieważ nie znalazłem wcześniej takiego na forum( jeżeli jest już taki to przepraszam :razz: ), a napewno wielu użytkowników chciało by mieć pełną świadomość co kupuje, ponieważ to co jest najdroższe nie koniecznie musi być najlepsze.

Całkiem dobre testy, które udało mi się znaleść:

Wentylatory 120mm:

Hurricane - test wentylatorów 120mm cz.1 :: Mod-Planet :: Modding :: Overclocking :: Watercooling :: PSU Killer :: Heater ::

Hurricane - test wentylatorów 120mm cz.2 :: Mod-Planet :: Modding :: Overclocking :: Watercooling :: PSU Killer :: Heater ::

Wentylatory wszystkie rozmiary:

Wielki test poziomu głośności wentylatorów | Chłodzenie.net

Test bloków CPU:

:: Mod-Planet :: Modding :: Overclocking :: Watercooling :: PSU Killer :: Heater :: (dosyć stary, ale może komuś pomoże)

[Review] Round 2: EK Supreme HF

Jeżeli znajdziecie jakieś testy wstawcie je tutaj.

Edytowane przez Noname47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi