Gość Noname47 Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 (edytowane) Witam, Bardzo interesują mnie testy elementów takich jak bloki(na Cpu, Gpu, na mostki i mosfety na płycie głównej), chłodnice, pompki i wentylatory. Szukałem takich testów, ale wiekszość na które natrafiłem najczęściej były nie aktualne(np. z 2004r), albo nie uwzgledniały takich produktów, nad którymi się zastanawiałem. No nie wiem może źle szukałem. Stworzyłem ten temat, ponieważ nie znalazłem wcześniej takiego na forum( jeżeli jest już taki to przepraszam :razz: ), a napewno wielu użytkowników chciało by mieć pełną świadomość co kupuje, ponieważ to co jest najdroższe nie koniecznie musi być najlepsze. Całkiem dobre testy, które udało mi się znaleść: Wentylatory 120mm: Hurricane - test wentylatorów 120mm cz.1 :: Mod-Planet :: Modding :: Overclocking :: Watercooling :: PSU Killer :: Heater :: Hurricane - test wentylatorów 120mm cz.2 :: Mod-Planet :: Modding :: Overclocking :: Watercooling :: PSU Killer :: Heater :: Wentylatory wszystkie rozmiary: Wielki test poziomu głośności wentylatorów | Chłodzenie.net Test bloków CPU: :: Mod-Planet :: Modding :: Overclocking :: Watercooling :: PSU Killer :: Heater :: (dosyć stary, ale może komuś pomoże) [Review] Round 2: EK Supreme HF Jeżeli znajdziecie jakieś testy wstawcie je tutaj. Edytowane 20 Lipca 2011 przez Noname47 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Jedne z najlepszych testów różnych elementów LC znajdziecie tutaj: www.skinneelabs.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...