guwer Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Mam pytanko: czy da się zapiąć powyższy cooler na powyższą płytkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 odpowiedz znajdziesz na www.arctic-cooling.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Mam pytanko: czy da się zapiąć powyższy cooler na powyższą płytkę.Na tej plycie jest problem z jednym kondensatorem, ktory jest ponizej podstawki proca po lewej stronie. Ale z tego co widze to ten ktory wymieniles spokojnie wejdzie, bo wystaje poza podstawke w poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guwer Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Niemiec: zaglądałem tam zanim pisałem posta. Jeśli masz na myśli wymiary coolera to mnie to nie urządza(po wymiarach nie można być pewnym) chyba że jest lista płyt na które ten cooler wchodzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Niemiec: zaglądałem tam zanim pisałem posta. Jeśli masz na myśli wymiary coolera to mnie to nie urządza(po wymiarach nie można być pewnym) chyba że jest lista płyt na które ten cooler wchodzi :wink: gdzies na stronce jest "Mainboard compatibibility list" z opisem jaki cooler na jaka plyte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Niemiec: zaglądałem tam zanim pisałem posta. Jeśli masz na myśli wymiary coolera to mnie to nie urządza(po wymiarach nie można być pewnym) chyba że jest lista płyt na które ten cooler wchodzi :wink:No jakto po wymiarach nie ma pewnosci :?: 8O :lol: Ja zawsze na wymiarach sie glownie opieram. Bardzo latwo jest wymierzyc, bo kazdy radiator jest mocowany centralnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Powinno wejsc, ale uwazaj jak bedziesz zakladal, zeby nic nie ukruszyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 I od razu wyp.....dol ten termistor z wiatraka, bo lipa będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...