rgomez Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 (edytowane) Witam. Po długim użytkowaniu koledze padła płyta Gigabyta GA K8NS. Jaki , z dostępnych na Allegro zamienników, byłby w miarę najlepszy? Dziękuję z góry za pomoc. Ja już dawno wypadłem z obiegu jeśli chodzi o starsze sockety a nie chcę koledze zrobić kuku pakując się w niepewny sprzęt. Niestety na kupno nowego kompa brak kasy. Pozdrawiam. Edytowane 22 Lipca 2011 przez rgomez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2275#ov To płyta z socketem 754 a ty linkujesz płyty na s.939. Ustal co tak naprawdę potrzebujesz. Za 100zł można trafić płytę z cpu, zintegrowaną grafiką i pamięcią ddr2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rgomez Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 Dzięki Ci kolego serdeczne. Przyznam się że nie spojrzałem dokładnie na specyfikację, tylko oparłem się na wiedzy informatyka z mojej firmy. Myślałem że płyta ta jest na s,939. Tak to jest jak się wypada z tematu. Poszukuję, tak jak pisałem, zamiennika tej płyty. Procek, ramy itd są, chociaż nie wiem czy oprócz płyty coś jeszcze nie walnęło. Jeśli się da to usunę linki. Jeszcze raz dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...