apex1995 Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 Witam mam laptopa Toshibę Satellite L300-11L od dłuższego czasu bardzo mocno się grzeje więc postanowiłem zajrzeć do środka tylko jest jeden problem pod baterią są 3 śrubki który nie da się za chiny odkręcić nie wiem czemu są tak przykręcone że nie da rady po prostu a bardzo mi na tym zależy żeby wymienić pastę i wyczyścić wentylator :( zdjęcie poniżej. Próbowałem już chyba wszystkiego i wszystkimi śrubokrętami które mam ;s przyciskałem też mocno śrubokręt ale też nie da rady próbowałem kombinerkami+śrubokręt tak samo może ktoś pomóc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 (edytowane) Nie wiem co oczekujesz od nas, ale bez odpowiedniego srubokretu nie odkrecisz tych srubek... Edytowane 22 Lipca 2011 przez KoVol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 Tak jak napisano powyżej, idź do marketu/bezcłowego/chińskiego/bazarku i kup odpowiedni srubokręt, chociarz jak patrze na pierwszą śróbkę od lewej to może być już za puźno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...