finalcell Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Macie może jakiś ciekawy przepis na lody bo mi coś nie wychodzą bo woda zamarza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Z polykiem czy bez ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Z polykiem czy bez ?kaeres moze byc z polykiem :twisted: BTW czy po tym gardlo pozniej nieboli :lol: :lol: ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 ech fajnie ale ja serio mówiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Przepis na lody... ?? Idź do sklepu spoźywczego i tam masz do wyboru do koloru :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firefl00d Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Żeby woda nie zamarzała trzeba je cały czas mieszać - oczywiście w domowych warunkach bez odpowiedniego sprzętu jest to trudno. Za to mam recepte na shake'a bananowego - bierzesz mleko, lody waniliowe i banana (dojrzały i słodki). Wszystko shake'arem i schłodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Co tam lody, zrób lepiej pizze!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Macie może jakiś ciekawy przepis na lody bo mi coś nie wychodzą bo woda zamarzaoto przepis: bierzesz 1zl idziesz do budki z lodami i kupujesz loda :P proste a jakie tanie i praktyczne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Macie może jakiś ciekawy przepis na lody bo mi coś nie wychodzą bo woda zamarzaoto przepis: bierzesz 1zl idziesz do budki z lodami i kupujesz loda :P proste a jakie tanie i praktyczne :) Chyba Big Milk'a bo reszta za 1 zloty to tandeta i jeść się tego nie da :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 W domowych warunkach to mrnotrawienie czasu i pieniedzy. Popieram: lepiej zrobić pizze (też sie nadaje w upały, szczególnie do zimnego pifka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 nie chce być wulgarny ale poproś jakąś panienkę to ci postawi :P PS. Zrób pizze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 nie chce być wulgarny ale poproś jakąś panienkę to ci postawi :P PS. Zrób pizze... Moze jednak taniej wyjdzie jak sam sobie zrobi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 nie chce być wulgarny ale poproś jakąś panienkę to ci postawi :P PS. Zrób pizze... Moze jednak taniej wyjdzie jak sam sobie zrobi ? :lol: :lol: :lol: nie no niemoge..... :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 nie chce być wulgarny ale poproś jakąś panienkę to ci postawi :P PS. Zrób pizze... Moze jednak taniej wyjdzie jak sam sobie zrobi ? Musiałby być albo bardzo zdolny, albo wygimnastykowany ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 yoga czyni cuda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 nie chce być wulgarny ale poproś jakąś panienkę to ci postawi :P PS. Zrób pizze... Moze jednak taniej wyjdzie jak sam sobie zrobi ? Musiałby być albo bardzo zdolny, albo wygimnastykowany ;) albo nazywać sie Marylin Manson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: prosze przestancie juz bo nie wyrabiam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 yoga czyni cuda :DA co wiesz ze swojego doświadczenia?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 No i masz loda :lol: :lol: :lol: Beka jednym słowem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 yoga czyni cuda :DA co wiesz ze swojego doświadczenia?? :lol:No co Ty.. :P Widzialem na filmiku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 nie chce być wulgarny ale poproś jakąś panienkę to ci postawi :P PS. Zrób pizze... Moze jednak taniej wyjdzie jak sam sobie zrobi ? calkiem ciekawy pomysl ale ja jednak wole jakas panienke :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Le Wy zboki jestescie 8) chlopak chce sobie loda zrobic a Wy takie farmazony mu piep... ja tez bym sobie kcial takiego do jedzenia loda zrobic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Bez kitu ludzie, jeden mój znajomy był w satnie sam sobie zrobić... To obrzydliwe :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Wiec ja np. robię sobie nieraz lody z proszku dr .. no wiecie którego ;) Mlieko z kartonu i lody wychodza bardo dobre :? Brak jakiejs wody czy czegos takiego :/ Zoe dodajesz za du zo wody? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 nie chce być wulgarny ale poproś jakąś panienkę to ci postawi :P PS. Zrób pizze... Moze jednak taniej wyjdzie jak sam sobie zrobi ? Musiałby być albo bardzo zdolny, albo wygimnastykowany ;) albo nazywać sie Marylin Manson NIe obrażaj mojego wujka :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Bez kitu ludzie, jeden mój znajomy był w satnie sam sobie zrobić... To obrzydliwe :( Byc w stanie nie znaczy robic.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 w temacie bylo napisane KULINARIA - LODY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Czyli z połykiem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Czyli z połykiem :lol: n/c :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Macie może jakiś ciekawy przepis na lody bo mi coś nie wychodzą bo woda zamarzaoto przepis: bierzesz 1zl idziesz do budki z lodami i kupujesz loda :P proste a jakie tanie i praktyczne :) mam tanszy sposob kupujesz jogurt za 99 gr potrzasasz, zamrazasz i masz lody (caaalkiem dobre) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...