??????? Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Bez kitu ludzie, jeden mój znajomy był w satnie sam sobie zrobić... To obrzydliwe :(ciekawe czy cwiczyl czy po prostu tak ma :lol: :lol: ;) BTW takiemu to dobrze :lol: :lol: :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Loda może wam zrobić np. Maryla Rodowicz :). A tak serio to lepiej kupić niż robić samemu ;). Koral ew. Zielona Budka rządzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 wez kurde Maryla Rodowicz nie masz kogos mlodszego? Moze ty lubisz takie starsze panie ale my nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 wez kurde Maryla Rodowicz nie masz kogos mlodszego? Moze ty lubisz takie starsze panie ale my nieno pewnie, może byc ta, no Violetta Villas :D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 wez kurde Maryla Rodowicz nie masz kogos mlodszego? Moze ty lubisz takie starsze panie ale my nie Jakbyś nie wiedział osiołku to było to nawiązanie do reklamy. Nie znam innej znanej osoby reklamującej lody. Chyba że ty znasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 wez kurde Maryla Rodowicz nie masz kogos mlodszego? Moze ty lubisz takie starsze panie ale my nie Jakbyś nie wiedział osiołku to było to nawiązanie do reklamy. Nie znam innej znanej osoby reklamującej lody. Chyba że ty znasz. he,he Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 no ja tam nie wiem jakie lody ona reklamowala. Moze twojego reklamowala bo nigdzie indziej jej nie widzialem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 lody nie lody wazne aby sie schlodzic w taki upal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Bez kitu ludzie, jeden mój znajomy był w satnie sam sobie zrobić... To obrzydliwe :(ciekawe czy cwiczyl czy po prostu tak ma :lol: :lol: ;) BTW takiemu to dobrze :lol: :lol: :lol: ;) Bez kitu kolo normalnie żuł czuba. Po pijaku nam pokazywał (na zasadzie co ja nie zrobie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Bez kitu ludzie, jeden mój znajomy był w satnie sam sobie zrobić... To obrzydliwe :(ciekawe czy cwiczyl czy po prostu tak ma :lol: :lol: ;) BTW takiemu to dobrze :lol: :lol: :lol: ;) Bez kitu kolo normalnie żuł czuba. Po pijaku nam pokazywał (na zasadzie co ja nie zrobie) no to fajnie masz i fajnych znajomych masz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Bez kitu ludzie, jeden mój znajomy był w satnie sam sobie zrobić... To obrzydliwe :(ciekawe czy cwiczyl czy po prostu tak ma :lol: :lol: ;) BTW takiemu to dobrze :lol: :lol: :lol: ;) Bez kitu kolo normalnie żuł czuba. Po pijaku nam pokazywał (na zasadzie co ja nie zrobie) no to fajnie masz i fajnych znajomych masz :) prawdziwi lodozercy ;) :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Bez kitu ludzie, jeden mój znajomy był w satnie sam sobie zrobić... To obrzydliwe :(ciekawe czy cwiczyl czy po prostu tak ma :lol: :lol: ;) BTW takiemu to dobrze :lol: :lol: :lol: ;) Bez kitu kolo normalnie żuł czuba. Po pijaku nam pokazywał (na zasadzie co ja nie zrobie) no to fajnie masz i fajnych znajomych masz :) prawdziwi lodozercy ;) :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Algida powinna ich zatrudnic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 no ja tam nie wiem jakie lody ona reklamowala. Moze twojego reklamowala bo nigdzie indziej jej nie widzialem :)chyba korala, bo teraz to nawet lody sie nazywaja "Maryla i Daniel". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Loda może wam zrobić np. Maryla Rodowicz :). A tak serio to lepiej kupić niż robić samemu ;). Koral ew. Zielona Budka rządzą. Zielona budka jeszcze może być, ale Koral są obrzydliwe..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 hahahahaha, super topic :lol: :lol: :lol: Lody śmietana w proszku (śnieżka) mniej niż 1/2 szkl. cukru 2 jajka dodatki: kakao, owoce, bakalie niepełna szklanka mleka Śmietanę ubić wg przepisu. Dodać dwa żółtka, ubić białka z cukrem na sztywną pianę, dodać do śmietany pianę z białek. Podzielić krem na części, dodać kakao, owoce, cukier waniliowy itp. Wstawić do zamrażalnika. Lody czekoladowe 4 łyżki kakao, 1 szklanka cukru, 3 łyżki naparu czarnej kawy, 5 kostek lodu, 4 łyżeczki likieru kawowego, 3/4 szklanki śmietany kremówki, 2 łyżki cukru pudru, 1 pomarańcza, 4 owoce jasnych winogron, 4 truskawki, Kakao wymieszać z dwiema łyżkami wody. Dodać kawę, cukier i 1 szklankę wody. Podgrzewać mieszaninę 6 minut, następnie odstawić, wlać drugą szklankę wody i dodać kostki lodu. Mieszać, aż lód się roztopi. Przełożyć do metalowej miski i zamrażać około 1,5 godziny, aż na wierzchu utworzy się warstewka lodu grubości 2 cm. Mikserem lub trzepaczką ubić masę na gładki krem. Wstawić do zamrażalnikia na 1,5 godziny. Śmietanę ubić z cukrem pudrem. Przed podaniem lody zamieszać i włożyć do pucharków, polać likierem, ozdobić bitą śmietaną i owocami. :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Bez kitu ludzie, jeden mój znajomy był w satnie sam sobie zrobić... To obrzydliwe :(ciekawe czy cwiczyl czy po prostu tak ma :lol: :lol: ;) BTW takiemu to dobrze :lol: :lol: :lol: ;) Bez kitu kolo normalnie żuł czuba. Po pijaku nam pokazywał (na zasadzie co ja nie zrobie) Zasada "Co ja nie zrobie??!!!" jest de best :lol: Czasem niezle akcje wychodza. :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...