tim999 Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2011 jak pisałem chce podrasować tego phenomaIIx4 955BE lecz w BIOSIE płyty(ASrock 770 extreme 3) nigdzie nie moge znależć zakładki cpu multiplier czy cos wtym rodzaju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donald Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2011 Czy chodzi ci o podkrecenie procesora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tim999 Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2011 tak ale chcę to zrobić przez bios ,i poprzez mnoznik a nie podnoszenia FSB HT RAMU ITD .poprostu chcę podniesc sam cpu.nie przez OC TUNER.Bo nie ufam takim programom. PROBLEM W TYM ŻE NIEWIEM NAWET CZY TA PŁYTA MA TAKĄ OPCJE JAK CPU MULTIPLIER ,CZY POD JAKĄ NAZWĄ TA ZAKŁADKA TAM WYSTĘPUJĘ. CHODZI MI PRZEDEWSZYSTKIM O TO ZE JESLI TAKA OPCJA NA WW PŁYCIE SIĘ ZNAJDUJE TO ŻEBY KTOŚ POWIEDZIAŁ MI GDZIE JĄ ZNAJDE W BIOSIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2011 Podkręcanie Phenomów, Athlonów II i Athlonów na rdzeniu Kuma - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne ASRock AMD 7xx/8xx - Wszystkie modele AM2+/AM3 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Przeczytaj też koniecznie regulamin, zanim zaczniesz gdziekolwiek pisać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...