Skocz do zawartości
adiibr

Monitor LG E2360V-PN

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Planuję zakupić monitor do tego zestawu poniżej i wybrałem ten o to monitor Monitor LCD 23'' LG E2360V-PN - LCD 23'' - ram.net.pl

Chciałbym poznać wasze opinie na jego temat i czy dokonałem dobrego wyboru, mam też pytanie czy jest to monitor LED czy LCD? raz jest tak a raz tak więc się już z tym zdeka pogubiłem a raczej postęp monitorów wyprzedził moją wiedzę na ich temat. Pozdrawiam.

1.PROCESOR CORE I5 2500K 3.3GHZ LGA1155 BOX

2.ZALMAN CNPS10X PERFORMA -

3.ASROCK P67 PRO3 INTEL P67 LGA 1155

4.GOODRAM DDR3 8192MB PC1333 DUAL 2 X 4096 CL9

5.ASUS RADEON HD6950 2048MB DDR5/256B D/H/DP PCI DCII

6.SAMSUNG 1TB HD103SJ 7200 SATAII 32MB

7.DVD-REC SAMSUNG SH-222AB SATA CZARNY BULK (SH-222AB/BEB

9.ZASILACZ XFX CORE 550W 120MM 80+ SLI PSU (P1-550S-XXB9)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niekoniecznie, są plusy i minusy, monitor z ledowym podświetleniem pobiera mniej prądu i równomierność podświetlenia matrycy jest większa (tylko w niektórych przypadkach), przy podświetleniu ledowym obraz jest troszeczkę inny od tego na klasycznym podświetleniu, taki mniej naturalny, musiałbyś zobaczyć czy Ci się podoba.

wg mnie E2360V-PN to dobry wybór

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi