aniobar Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Jak byście musieli wybierać z tych dwóch rzeczy to co i dlaczego? - Creative Inspire 5.1 5300, czy - Logitech 5.1 Z-640. Za odpowiedzi z góry dziękuję. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Logitech 5.1 Z-640 - ogólnie lepsze parametry, lepszy dzwieki. Zreszta bez sesu pytanie bo oba modele roznia sie cenowo. A co drozsze to lepsze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zalezy od Twoich wymagan. Oczywiscie jesli bede wypasione, to na 100% nie tej klasy sprzet, ale jesli juz mialbym sie na cos zdecydowac , nie patrzac na cene,to Z-640. Ale CL nie jest w sumie tez zle. Mam Inspire 5300 i jedyna wada jaka dostrzeglem , to "niekompatybilnosc" z kartami Herculesa a dokladnie Fortissimo 3 --> bass jakby nie pracuje prawidlowo. Poza tym, slon mi na ucho nie nadepnal a i tak nie przekraczam 1/3 skali glosnosci :twisted: Dzwiek ok, aczkolwiek dla mnie zbyt wiele wysokich tonow.. bass ok Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 IMHO z-640. PS Witam na forum :!: Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Ja mam 5.1 ale 5100 i mi sie bardzo podoba ten zestawik, choc subwoofer moglby byc potezniejszy. Ale za ta cene warto. Oczywiscie z tych dwoch wybralbym logitech. no i witamy na forum :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...