oOv-v Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2011 jak w temacie, jestem skazany na te głośniki chyba....że coś lepszego mi polecicie bo ja na obecną chwilę jestem w martwym punkcie. Z dźwięku nie jestem zadowolony (pewnie przez to że wcześniej leciałem na dużo lepszym sprzęcie z subwooferem itp.). Dlatego też chciałbym coś poprawić, jako że głośników zmienić nie mogę gdyż posiadam mało miejsca i np. subwoofer kompletnie odpada, duży sprzęt również. Więc jedyne co mi pozostaje to chyba wymienić kartę ? posiadam supreme xfi na asusie rampage extreme. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2011 Zmiana dźwiękówki raczej Ci dużo nie da. O wiele większy przyrost jakości dźwięku uzyskuje się właśnie przez zmianę głośników niż źródła dźwięku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oOv-v Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 no ok, to jakie głośniki ? mógłbyś coś polecić bo ja serio nie wiem jakie głośniki 2.0 są lepsze od tych creativów - Wszyscy te creativy tak bardzo zachwalali i w ogóle mówili że są najlepsze 2.0 głośniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 no ok, to jakie głośniki ? mógłbyś coś polecić bo ja serio nie wiem jakie głośniki 2.0 są lepsze od tych creativów - Wszyscy te creativy tak bardzo zachwalali i w ogóle mówili że są najlepsze 2.0 głośniki. Ile masz pieniędzy. Bo lepszych kolumn jest wiele ... ale te na prawdę świetne są drogie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...