erio Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Kiedyś widzialem na jakiejs stronce test różnych pamieci z podaniem timingów, oznaczeiem kosci i maxymalnym FSB ile odołaly ... byly tam tez miedzy innymi Kingstony z radiatorami i Kingstony value ... pamieta ktos moze ta stronke ??? Piszcie pilnie ... najlepiej na GG 1509112 ;) dzienks ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 może to było to http://www.infopc.pl/index.php?id=recenzja...ec=ddr2&idRec=2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Hmmmm. Te Kingstony z testu sa na kościacj Kingstona... a ja mam na Infineonach i lecą tak jak w podpiesie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 WIELKIE DZIEKI O TO CHODZILO ;))) Mam mozliwosc zamienic za niewielka jeszcze nie wiem jak wielką dopłatą(ile opłaca sie dopłacić ... pomóżcie) : 1x256 PC2700 elixir (nie chodzą wcale na CAS2) 1x256 PC2700 noname na Vdata z pronoxsa chodzą na cas2 i maja wieczysta gwar. NA: 1x512 Kingston Value na kościach samsung (chodzą na CAS2 do [mam tylko KT333] do 175Mhz[all do tej pory defaultV], a ich max to chyba 190Mhz przy podniesionym do 2.9 V opłaca sie ??? a moze dpołacic wiecej do twinmosów na Mtec ??? PS. Radka powercolor tez chyba zmienie ... na GF4MX440 ... smiejcie sie ... ale jakosc obrazu w 1024x768x85Hz mnie wkurzyla po tym jak zobaczylem obraz na głupim MSI 440AGP8x ... do tej pory myslalem ze mam badziewny monitor ;(( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zależy ile WIĘCEJ!!! Mysle że te TwinMosy to super sprawa... napewno lepsze od Kingstonów!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Hmmmm. Te Kingstony z testu sa na kościacj Kingstona... a ja mam na Infineonach i lecą tak jak w podpiesie :-)A ja mam na kingstonahc i tez lecą znakomicie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...