LEON2000 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Na 95% kupie jej Gigabyte 9000 tak jak poleca dexter. Nie bede przesadzal i ladowal Kyro II, w koncu komp ma byc nowoczesny. A gdyby tak dziewczyna puscila sobie jakas gierke, chociazby jakies glupie wyscigi to jej sie beda haczyc, a na r9000 to nawet colin 3 sie uruchomi i bedzie chodzi wzglednie. UPDATE: Chyba jednak nie bede polowal na tego gigabyte, na benchmarku pisza ze saphirre ma lepszy obraz, wiec moze tego saphira. Mysle ze po prostu pojde na gielde i kupie pierwszego lepszego r9000, byle cena byla znosna. W recenzji jest tez mint i wnioskuje ze ma najlepszy obraz. Moze tego minta? http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/...abyte_9000.html Widziałem obraz na wielu R9000 Różnice są niewielkie i bardziej zależą od monitora niż od producenta karty. Jak kupujesz to uważaj na : 1) 64 bitowe(ilość kostek pamięci ) 2) pełne taktowanie 250/200 (nie 250/183 lub podobne) 3) polecam jednak kupić kartę dobrej firmy (Gigabyte, Sapphire itp ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Najlepszy jest Radeon 9000 :) Matroxa ani Kyro2 nie polecam ze wzgledu na 'starosc' tych kart, przez co support jest tragiczny (brak driverow, gry nie dzialaja....) - w koncu jest to komp dla kolezanki, a nie dla kolezanki pracujacej w CAD/CAM ;) MX440 to podkrecony GF2, czyli emulacja Vertexow, a Pixeli zadnych... W sumie radkowi te pixele nie za duzo daja, bo karta sama w sobie jest za bardzo poobcinana wobec R200, jednak gra z pixelami wyglada lepiej i co najwazniejsze pomimo pixeli radek jest porownywalny szybkoscia z MX440. Nie widzisz ze chodzi _TYLKO O JAKOŚĆ OBRAZU_ ? moje proppozycje Kyro 1 od Herkulesa druga troche drozsza R9000 Gigabyte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Mam troche opory przed tym kyro. Mysle ze jak skladam kompa za 3200 zl, to moge 10% pieniedzy przeznaczyc na grafike. Nadal bede sie zastanawial, zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Tylko się za długo nie zastanawiaj bo dziewczyna się zniecierpliwi i pójdzie do media tragedia :wink: :P Jak chcesz nową kartę (a myślę że tak) to kup radka9000 nie bedze zle, bo na Matroxa Parhelia to trochę za dużo kasy trzeba by wydać a nie wiem czy można jeszcze kupić nowego G400/450 ale to i tak drożdze by bylo od radka, więc nie ma się nadczym zastanawiać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Kup Radeona 9000 nie bierz zadnych kyro, co z tego ze maja lepszy obraz, ale jak skladasz kompa za 3200 to mi by bylo wstyd wsadzic tam jakis staroc, lepiej wes Radeona bedziesz mial mniej klopotow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 czyli jak nie kyro to R9000 od gigabyte'u lub herkulesa (w polsce cięzko dostac) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...