mrkdl Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2011 Witam posiadam obecnie dwa monitory 19", chciałbym je sprzedać i kupić jakiś monitor panoramiczny i znalazłem takie coś na allegro 2 LATA GWARANCJI MONITOR 24 LCD KATOWICE 189 zł !! (1722802776) - Aukcje internetowe Allegro co o tym sądzicie? będzie się to nadawać? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2011 "ciemniejsze miejsca na części ekranu, ryski, paski, linie, wypalone piksele lub plamy - obejmujące od 2 do 9% matrycy lub obudowyę" nie nadaje do niczego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 (edytowane) Generalnie nie kupuj niczego co ma jakieś plamki czy ryski na matrycy strasznie to wkurza i przeszkadza, tak samo jak bad pixele szczególnie te które ciągle świeca, ja po internetowym zakupie wymieniłem telewizor z pixelami a przecież tv ogląda się z 2-3 metrów, w monitorze takie babole są nie do zaakceptowania Edytowane 31 Lipca 2011 przez Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 jak chcesz taniej to kup jakiś używany ale bez badpikseli, matryca a której wyskakują badpiksele ma wadę fabryczną i będzie się psuć dalej, nie warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...