sil3nt85 Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2011 Kupiłem nowy dysk i chciałem mu zrobić partycje, kumpel polecił Partition magic no i zainstalowałem. Po uruchomieniu coś wykrył błędnego na starym dysku i chciał fixować to mu pozwoliłem. pózniej nie mogłem go włączyć żeby zrobić jakąś partycje więc go usuwam... i przy usuwaniu wyskoczył blue screen. Gdy odpalam w7 - blue screen, zainstalowałem w7 na nowym dysku i nie mam partycji ze starego... ale jak dam na zarządzanie dyskami to tam są partycje starego dysku. Jeszcze wczesniej w7 zrobił jakąs diagnoze i pisało cos i rozruchowym sektorze. Mogę odzyskać pliki ze starego dysku (chociaż)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2011 Jakimś programem do odzysku danych powinno się dać. Może np Get Data Back. Po co kombinowałeś z Partition Magiciem? Co to nie ma narzędzi do tego w systemie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil3nt85 Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2011 (edytowane) Staram się zrobić tak żeby nic nie nadpisać ale nie mogę dzoszukać się programów odpowiednich xF ImageShack Edytowane 29 Lipca 2011 przez sil3nt85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...