krudki Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Potrzebuję taniej zamiany z: E5200 @ 3.8GHz 2x1GB Goodram pro 1066 GA-P31-D3SL Sądzę, że zamiana proca na Q6600 @ 3.0GHz z tą płytą by tyle wyciągnął i 4GB ramu +quad -dual +2GB = 300 zł do wydania Nie znam się na AF, więc pytam was, czy komfortowa byłaby praca po takiej zamianie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Wydaje mi się że lepszym wyjściem była by sprzedaż wszystkiego i kupno AM3 . 1.Wszystko było by nowe 2.Lepsze OC by było 3.Mały wkład pieniężny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krudki Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 No za 300 zł raczej nie zrobię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Za ok 300pln kupisz procka , który się będzie odblokowywał do x4 , czy nawet po obniżkach które za jakiś czas dojdą do polski to starczy na nowego phenomaII 955.A ze sprzedaży ze starczy części spokojnie kupisz ram i mobo pod to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krudki Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Ostatnio nie jestem trochę w temacie, chcę coś lepszego od PDC @ 3.0GHz Jeśli chodzi o 775, to płyta z ~150 zł do tego ram za 100 zł się dorwie 4GB Tylko teraz tak, za 100 zł jest np: E5200 @ ~4GHz, jak się chce trochę lepiej to już quad czy E8X00 za 300 zł. Inwestowanie w i3 już mniej się opłaca proc 300, MB kolejne 300, a nie będzie aż takiej różnicy między 600, a te Więc OK, zostać przy 775 tylko teraz brać quada co jest 3X droższy, gdyż chyba "nie ma nic pomiędzy" ? Mogę wydać z ~550 zł, jeśli cena wydajność będzie ok w porównaniu zestawu E2XX0 za 300 zł Z góry sry za styl, ale post na szybko i THX za odp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 N68C-S UCC, 4GB 1333MHz CL9, AII X4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Proszę zapoznać się z MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krudki Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2011 (edytowane) Jak w temacie. Potrzebuję 3 wyjść PCI-E (4x co najmniej), aby podłączyć 3 grafy (jak najtańsze). Może też być 2x PCI-E + zintegrowana grafa. Chodzi mi o to, żeby tanio podłączyć 5 / 6 monitorów, nie potrzebuję wydajności, więc im taniej tym lepiej. Grafy pod 1x są drogie i prawie nie do znalezienia. Najlepiej po s775, ale pod inne sockety, też może być byle taniej Na razie szukam, ale nic ciekawego nie widzę. Z góry THX :) EDIT: Nie wiem czemu mój temat został sklejony po raz n-ty, w tym dziale jest 1 user = 1 post ? Edytowane 28 Lipca 2011 przez krudki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...