Blowy Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 Witam. Mam takie pytanko, posiadam router z wi-fi w domu na parterze gdzie idzie do niego sygnał internetu, lecz sygnał wi-fi z routera jest zbyt słaby aby jego zasięg obejmował wyższe piętro. Da radę podłączyć drugi router piętro wyżej normalnie po lanie aby z niego wi-fi rozchodziło się na tym piętrze ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 Neostrada LiveBox + TP Link WR941ND - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - zasada konfiguracji podobna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 Jak najbardziej da... Drugi router mozesz przestawic w tryb AP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 (edytowane) Możesz także spróbować wymienić antenkę w routerze (o ile jest ona odkręcana) na jakąś mocniejszą, w większości przypadkach jest to sposób w pełni wystarczający, a koszty są dużo niższe. Edytowane 28 Lipca 2011 przez KoVol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 Jaki router? moze obsluguje WDS+AP? Wtedy drugi taki sam i masz i most i dwa AP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blowy Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 Coś takiego mam w domu: ROUTER TP-LINK TL-WR340G WiFi ROUTER TP-LINK TL-WR340G WiFi UPC GW24 RUTER 1030 (1718285059) - Aukcje internetowe Allegro A sprzedawca w sklepie wciska mi coś takiego: Asus RT-G32 Asus RT-G32 WiFi 802.11g Router, 4xLAN, UPC (1690684686) - Aukcje internetowe Allegro Da radę to połączyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...