davidD Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Od dziś tepsa uruchamia nową usługę - Neostarda (bez +). Opłata aktywacyjna 200 zł (przy rezygnacji z SDI 1zł :lol:). Modem do kupienia samodzielnie lub w Pakiecie Startowym za 199zł. Samoinstalacja. Asysta technika: 400 zł :lol:. Ponadto, jeżeli ktos złoży zamówienie na Neostradę+ lub czeka na instalację - prawie na pewno dostanie modem Sagema (USB). Jeżeli są tak dobre, jak telefony komórkowe tej firmy, to współczyję userom :wink:. Check :arrow: www.neostrada.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Nie qmam.... powracaja do starej neo :?: jezeli tak to ja sie chce przesiasc :) stara neo wyciagala duuuuuuuuuuuuzo wiecej niz +.... z tego co pamietam to ~2mbps :!: ciekawe czy ta tez bedzie tyle wyciagac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidD Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Nie powracają do starej - poprostu lekko zmieniają Neo+ (samoinstalacja etc.) i będzie pod nazwą taką, jak straa (czyli Neostrada). Trochę bez sensu, ale to już szczegół :wink:. A prędkości takie jak przy Neo+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 noose: stara neo byla tez 256kb/s i to drozej niz neo+, a co do technologii DSL to wiesz lepiej niz ja ze 2 Mb/s to wcale nie koniec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 co do technologii DSL to wiesz lepiej niz ja ze 2 Mb/s to wcale nie koniec :Dwiem :D Ty tez czytales o tych 26mbps :?: :lol: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 no niestety przeczytalem to gdzies, chcialem posta zalozyc ale pit mnie ubiegl :D wqurfilem sie na maksa za to sama kase mialbym neo 52 razy szybsze ( a upload to 200 razy) :mad: jutro ide po podrecznik do szwedzkiego;) BTW trzy lata temu bylem pare dni u znajomego pod Bostonem, gosc pisze bazy danych - mial do domu DSL 6 Mbit za 99$ miesiecznie i myslal nad przesiadka na 20 Mbit - kosmos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 ARG:!: dlaczego w polsce nei moze czegos takiego byc :?: ale ja mam pomysla :D jest tam napisane ze >3km to lacze = 8mbps / 1mbps :D a ze szwecji do polski jest >3km :P :lol: (joke) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolgram Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zanim w polsce będzie przyzwoity dostęp do sieci to jeszcze chyba minie pare latek... Nasz kochany monopolista nie bedzie wprowadzał czegoś lepszego, jak i tak zarabiają ciężkie pieniądze jeszcze na modemowcach. Dzisiaj u mnie w budzie przyszedł pan z TP i instalował DSL i sie dowiedziałem, ze NEO+ i DSL był dostępny u mnie w mieście o wiele wczesniej tylko sprzęt nie był wykorzystywany (wszyscy braali SDI) bo sie im bardziej opłacało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 modem powinien byc za friko - tak jest chyba w usa. neo powinno kosztowac ponizej 100 zlotych [kolo70-80] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 'powinno' [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...