Skocz do zawartości
davidD

Neostrada na USB :((

Rekomendowane odpowiedzi

Od dziś tepsa uruchamia nową usługę - Neostarda (bez +). Opłata aktywacyjna 200 zł (przy rezygnacji z SDI 1zł :lol:). Modem do kupienia samodzielnie lub w Pakiecie Startowym za 199zł. Samoinstalacja. Asysta technika: 400 zł :lol:.

Ponadto, jeżeli ktos złoży zamówienie na Neostradę+ lub czeka na instalację - prawie na pewno dostanie modem Sagema (USB). Jeżeli są tak dobre, jak telefony komórkowe tej firmy, to współczyję userom :wink:.

Check :arrow: www.neostrada.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no niestety przeczytalem to gdzies, chcialem posta zalozyc ale pit mnie ubiegl :D

wqurfilem sie na maksa za to sama kase mialbym neo 52 razy szybsze ( a upload to 200 razy) :mad:

jutro ide po podrecznik do szwedzkiego;)

BTW trzy lata temu bylem pare dni u znajomego pod Bostonem, gosc pisze bazy danych - mial do domu DSL 6 Mbit za 99$ miesiecznie i myslal nad przesiadka na 20 Mbit - kosmos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zanim w polsce będzie przyzwoity dostęp do sieci to jeszcze chyba minie pare latek... Nasz kochany monopolista nie bedzie wprowadzał czegoś lepszego, jak i tak zarabiają ciężkie pieniądze jeszcze na modemowcach.

Dzisiaj u mnie w budzie przyszedł pan z TP i instalował DSL i sie dowiedziałem, ze NEO+ i DSL był dostępny u mnie w mieście o wiele wczesniej tylko sprzęt nie był wykorzystywany (wszyscy braali SDI) bo sie im bardziej opłacało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi