Orcownik Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 Co jakiś czas zdarzy mi się wyświetlić BSOD o kodzie 0x000000F4. Zawsze gdy komputer jest pozostawiony samemu sobie, nigdy nie zdarzyło się to na moich oczach - wchodzę do pokoju a ekran już niebieski. Nawet poprzełączałem zasilanie dysku, zamieniłem kable SATA z napędem, komp przeszedł memtesta bez błędów, HDTune nie pokazuje nic alarmowego z dyskiem (victoria nie działa na win7 64bit), ale dalej się powtarza. Czasem co dzień/tydzień/miesiąc - różnie ale niezbyt często. Mam płytę Asus P8P67, dysk WD5000AAKS-22A7B0 i zasilacz OCZ ModXStream. Jakieś pomysły? Dodam jeszcze, że dysk i napęd podłączone są do portów SATA III na płycie (tych białych), może chcą do SATA II ?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 Podłączenie dysku twardego w trybie tylko podrzędnym prowadzi do zatrzymania systemu podczas przywracania ze stanu wstrzymania Blue Screen "STOP: 0x000000F4... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...