devil162 Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 (edytowane) witam , mam taki problem , lewy przycisk mojej myszki nie łączy , gdy chce przenieść jakąś ikonkę to naciskam na nią i trzymając przenoszę ją ale w polowie drogi ikonka się zatrzyma ,lub gdy przegladam zdjecia i naciskam na następne to tak jak bym nacisknal dwa razy , lub np. wlaczam jakis folder to odrazu mi sie wlacza nastepny folder ,lub naciskam na Mój Komputer raz a tutaj włącza się tak jak bym nacisnął dwa razy(i nie chodzi o ustawienia myszki o jednym kliknięciu ktore wlacza programy itd mam ustawione na 2 klikniecia) , cos w niej nie laczy w tym lewym przycisku , czy mozna to jakos naprawić przeczyścić czy po prostu myszka już się "kończy" ?? gdy w innych myszkach tak mialem wiedzialem ze sie juz do niczego nie bedzie nadawac ale teraz mam myszke ktora nowa na allegro kosztuje 250 zl ... i chcialbym ja jakos naprawic nie wiem czy napisałem to dostatecznie zrozumiale Edytowane 28 Lipca 2011 przez devil162 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 JAKA to myszka, czy jest na gwarancji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil162 Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 Logitech G7 Laser Cordless Mouse nie jest na gwarancji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 Zanieś gryzonia do dowolnego serwisu RTV. Naprawią za piwo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil162 Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 a sam nie dam rady to rozkręcić i przeczyścić ?? bo to jest coś z lewym przyciskiem myszy , nie wiem czy dostatecznie dobrze opisałem problem , coś po prostu tam nie łączy , gdy grałem w jedną gierkę trzeba było trzymać lewy przycisk myszy zeby wykonac jedna czynnosc i musialem bardzo mocno nacisknac i trzymac zeby sie udalo bo cos nie laczylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 Prawdopodobnie mikrostyk do wymiany. Nie wiem jaki konkretnie masz typ w tej mysze- wpisz w google mikrostyk i sprawdź wynik w grafice. Jeśli masz taki "pod ręką" i lutownica nie jest Ci obca- działaj. Jeśli nie- serwis elektroniczny siakiś albo cóś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) Miałem w moich dwóch myszkach to samo - najpierw w mx1000 (najpierw lewy, potem prawy), potem w mx1100 (na razie tylko lewy). Za każdym razem wymieniam mikrostyki na takie pochodzące z innych myszy (najczęściej z tanich logitechów, nie chcę brać badziewia z myszy tesco). Robota na 3 minuty, jak ktoś ma wprawę w lutowaniu, a mycha po tym chodzi jak nowa. Jak nie umiesz lutować to serwis rtv albo kumpel, który umie. Ogólnie można stwierdzić, że to pierwsza rzecz, która pada w drogich logitechach. Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez teraw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...