Skocz do zawartości
takise

HD4550 + 7300GS?

Rekomendowane odpowiedzi

Dopuszczalną obciążalność dla linii 12V (jest jest więcej niż jedna to będzie 12V1, 12V2... ) i model zasilacza. Po modelu zasilacza możesz poszukać zdjęć w google i jeśli znajdziesz identyczny podaj link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupuj fortrona podanego wcześniej ewentualnie modecom mc 400w, w ostateczności feel 3 ale lepiej nie. Przejściówkę dostaniesz w sklepie komputerowym za ok 10zł, jak będziesz podłączał to najlepiej nagraj to bo może być ciekawie :lol2:

Edytowane przez łopian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

^ ^ hahahah :D

Siostra była w większym mieście i poszła do komputronika bo ją poprosiłem... gadałęm gościowi przez telefon że chcę przejściówkę z DVI NA VGA...zgadnijcie co mi sprzedał -.- , jutro znowu trzeba wrócić do miasta (bo u mnie nie ma komputronika) i wymienić...o Panie Jezu dopomóż. A co do tego zasilacza to jak mnie najdzie to podłącze , a jak miną mi nerwy to poczekam do 15-go i kupie jakiś zasilacz :D

Czyli te 23A na 12V jednak nie da rady?:/

Edytowane przez takise

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ale nie wiem co to za różnica w tym feel`u 23A czy jakiś forton też 23A?

Co za różnica czy napijesz się dobrego wina czy kupisz jakiś tani buzun z biedronki ? :kijem:

Nie jest powiedziane, że się spali od razu, dlatego podłączaj i sprawdź to sam :wink:

Edytowane przez łopian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to znowu ja , znowu odkopuje ale nie chce zakladac nowych tematow :D

Wiem , wiem niektorzy maja mnie juz dosyc ale mam jeszcze jedna sprawe a wlasciwie zapytanie:

Cichy zasilacz ATX MODECOM LOGIC 500W SATA PCIE (1811989549) - Aukcje internetowe Allegro

Czy ten zasilacz styknie? Czy da mozliwosc lekkiego podkrecenia karty? Czy 500W wystarczy?xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tego fortona 400W , tak? Jeśli macie jakieś propozycje to podajcie linki na allegro , tak do 80 -100 zł :)

Hmm może coś takiego?:

http://allegro.pl/ocz-modxstream-pro-500w-2xsli-modularny-fv-rybnik-i1793239834.html

Edytowane przez takise

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zasilacz DELTA 400W WROCŁAW (1766041821) - Aukcje internetowe Allegro będzie bardzo dobra.

To w końcu ile? 80-100zł czy 220zł z wysyłką?

Jeśli ma być nowy z pełną gwarancją to http://techplanet.pl/produkty/zasilacze/seasonic-ss-400et-80-400w,13827.html

Edytowane przez Klaus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na allegro są tylko z ATX NA BT coś tam.

Nie ma normalnego zasilacza bez tych wszystkich przejściówek?

Ten pierwszy , który podałeś kilka postów wyżej przekracza mój dostępny budżet. Będę wdzięczny jeśli znajdziecie mi coś tańszego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 zł + 20 przesyłka...ja podziękuję ;)

http://allegro.pl/cichy-zasilacz-atx-modecom-logic-600w-sata-pcie-i1811989508.html

No to może coś takiego?

A czy zasilacz 600W pobiera z gniazdka 600W czy tyle ile potrzebuje komputer? Pamiętam że coś tutaj było wspominane

Hmmmm

http://allegro.pl/oryginalny-fortron-400w-atx-pfc-noise-killer-i1817941998.html

A może ten ? :D

Edytowane przez takise

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi