oniee Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Witam. Potrzebuje pomocy w doborze programu, który mi pomoże dodać pewne informacje do filmu. Filmów jest dokładnie 500sztuk, przed każdym z nich musi się pojawić 10 sekundowa sekwencja wideo, lub obraz. Z obrazem będze chyba prościej, ale nie mam nerwów do dodawania w każdym filmie osobno tej samej informacji, jakie polecacie do tego programy? mogą być płatne. Czy są gdzieś dostępne tutoriale? I proszę mnie nie odsyłać do google, liczę na poważne odpowiedzi. Dziękuje z góry wszystkim za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hrabialolo Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Adobe Premiere 6.5 Ale nie do masowej edycji wideo. Szybko i sprawnie dodasz wstawkę, a jak kodeka ustawisz poprawnie to konwersja potrwa kilka minut (w zależności od długości filmu) Bawię się już trochę filmami i nie spotkałem jeszcze takiego programu który masowo by coś dodał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oniee Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Adobe Premiere 6.5 Ale nie do masowej edycji wideo. Szybko i sprawnie dodasz wstawkę, a jak kodeka ustawisz poprawnie to konwersja potrwa kilka minut (w zależności od długości filmu) Bawię się już trochę filmami i nie spotkałem jeszcze takiego programu który masowo by coś dodał DZiękuje za odpowiedź. Widocznie czeka mnie długa zabawa, może ktoś inny spotkał się z czymś podobnym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 VirtualDub ma możliwość wsadowego przetwarzania plików. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oniee Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 Witam mam odpowiedź na swoje pytanie, zostawię ją dla potomności. Jest program który umożliwia masowe wstawienie zdjęcia lub tekstu, przy okazji konwertuje szybko filmy używając do tego GPU karty graficznej nazywa się movavi video converter kosztuje 29$ ale jest wersja trial 30 dniowa. Filmy konwertują się 8 razy szybciej niż jakimkolwiek innym programem którego używałem, tak więc polecam i uważam temat za zamknięty, dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...