Gość Hrabialolo Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 (edytowane) Mam problem. Zalogowałem się ponownie na pure pod nickiem Hrabialolo moje stare konto to Dziuby http://forum.purepc.pl/Dziuby-m15725.html i teraz nie wiem jak je ponownie odzyskać, problem polega na tym że zgubiłem hasło do forum i do skrzynki pocztowej chociaż znam adres meilowy jedyny ratunek to Administrator który mi pomoże. Żeby udowodnić że Dziuby to moje konto mogę na PW Administratora wysłać jakiego miałem meila. Jest jeszcze temat Big Tower Modyfikacja - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne mój temat w który czynnie brałem udział. Pozdrawiam i czekam na reakcję Edytowane 30 Lipca 2011 przez Hrabialolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Podaj mi na PW maila i jakieś szczegóły np. od kogo dostałeś ostrzeżenia, jaki jest jego poziom itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...