bobel12 Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 Mam taki dziwny problem z kartą wi-fi na kompie u brata. Jak włączę kompa to jej nie wykrywa, jak uruchomię ponownie to widzi i działa poprawnie. Tylko to jest trochę wkurzające, że trzeba za każdym razem uruchamiać ponownie żeby był net. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobel12 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Jest ktoś na forum kto pomoże pokonać ten kłopot?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zainstaluj aplikacje SlimDrivers. Wykryje czy nie masz przypadkiem starego sterownika do karty/plyty gownej zapewne w tym tkwi problem. No i najwazniejsze jaki system i jaki model karty wifi? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkLord Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Myślę że problem może stanowić długo użytkowany system w którym jeśli się używa dużo aplikacji i za sobą nie sprząta robi się syf i winda dostaje do głowy Ja zrobił bym tak -Backup danych -Instalacja windy -Wejście na stronę producenta i pobranie najnowszych sterowników do karty wifi Jeśli nie możesz zrobić nowego systemu to najpierw pobierz driver cleaner i zrób porządek a potem jak w punkcie 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobel12 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Komp jest nowy i ma win7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...