tomekaa Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Moze się troszkę powtarzam ale kij!!! Chce zrobić baze danych gdyż jest to niezbędnę do uruchomienia phpBB na serwerze KRASNAL?? Moje pytanie jest taki czy wiecie jak taką bazę w tym programie stworzyć, żeby w kończu zadziałało mi phpBB, teraz wyskakuje mi ciągle błąd krytyczny!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 1. Ile masz lat? 2. Coś chyba nei łapuesz za bardzo sprawy .. co?! Pisałem juzw którymś z watków zeby zaisntalowac hpbb2 nalezy stworzyc w kartalogu c:/krasnal/mysql/data katalog o nazwie forum Podczas isntalacji .......... skorzystaj z isnstrukcji np. ze strony www.krasnal.4.pl albo ch** go wie skad bo jets to proste :/ Denerswujace jesto to ze stworzyłes juz 3 temat w sumie o tym samym :/ Jelsi juz masz prpblem mogę tobei je zaisntalwac. Oczywiscie hasło roota sobie zmienisz aja będę miec tylko swoj profil :) kekek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 OK MOZESZ MI ZAINSTALOWAĆ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...