pgdn3 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Witam w środę jadę do hiszpani i planuję zakup nowej karty graficznej chciałbym aby karta była bardziej pod gry i była w przedziale cenowym do 600 zł kartę kupie oczywiście w euro ;D dodam też że karta musi pasowac do pc: dell inspirion 580. Procesor : Intel core i3 2x 3.20ghz Ram : 4gb DDR3 Płyta główna : nie znam to jest gotowiec ma 1 miesiąc karta graficzna : Ati radeon HD5450 (niestety) System : Windows 7 home premium 64 bit PL Ekran : Acer v243H (24 calowy) Pozdrawiam i proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gando Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 podaj marke , model i moc zasilacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 I po żeś gotowca kupował ? :| Radeon 6870. Ale możliwe, że trzeba będzie dołożyć te pare euro. No i jak nowy słusznie zauważył warto wiedzieć co za zasilacz tam siedzi. I odradź komukolowiek by nie kupował gotowców. I sam tego nigdy nie rób na przyszłość, bo w większości przypadków to strata pieniędzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgdn3 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 a jak sprawdzic ten zasilacz ? sory ale nie mogę pisac alt+c (nie działa) ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Otwórz obudowę i sprawdź jaki masz zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 nie mogę pisac alt+c (nie działa) ;/ Alt+c I Catalyst Control Center - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zasilacz raczej jest dobrej firmy z tego co pamietam to dla della zasilacze robi delta , teraz tylko jaką mocą dysponuje ten zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zasilacz dobry ale o małej mocy , z tego co pisze na stronie Dell to ma moc 300 W . O HD68xx raczej zapomnij , z tym zasilaczem to max. HD5770 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Albo zmiana zasilacza. I tak budę otworzy Więc o gwarancję nie powinien się martwić. To jest właśnie minus brania kompów w gotowych zestawach. Zwłaszcza jak się nie wie co jest w środku. Minimum te 400 W by się przydało na starce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gando Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) obudowe masz standard - Mój odnośnik , czy slim - Mój odnośnik ? Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez gando Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Albo zmiana zasilacza. I tak budę otworzy Więc o gwarancję nie powinien się martwić. To jest właśnie minus brania kompów w gotowych zestawach. Zwłaszcza jak się nie wie co jest w środku. Minimum te 400 W by się przydało na starce. Delle nie są plombowane, więc otwierać może do woli. Inna sprawa, że wymiana zasilacza może nie być taka prosta, bo nie wiadomo, czy normalny zasilacz tam wejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgdn3 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) mam obudowę standard zasilacz mam 300W Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 zasilacz mam 300W To nie poszalejesz. Ogólnie komputery firmowe są fajne - ciche, solidnie wykonane itd, ale nadają się generalnie do zastosowań biurowych. Dla graczy są osobne serie produktów. Ten zasilacz to jest zwykły ATX czy jakiś wynalazek jak to bywa w Dellu? Jeśli zwykły to wymiana na coś mocniejszego i wtedy grafika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgdn3 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 mam starego kompa z zasilaczem 350w mogę wymienic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Wszystko zalezy jakiej firmy jest ten zasilacz 350w ? Chodź i tak dużo to nie zmieni. Jak nie bedziesz wogole podkrecal to myśle z i tak mozna by wrzucić coś mocniejszego niż HD5770 , i3 pobiera malo pradu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...